Jump to content



Logitech mx perfomance?


Recommended Posts

Ειχα το πρωτο MX χρονια πριν, παιζει να εχουν περασει ~7 χρονια?

 

Τελος παντων, 1.5 χρονο κανενα θεμα, μετα λες και εχανε σημα, πηγα αλλαγη, το καινουργιο το ιδιο, και το ιδιο, τελικα πηρα πιστωτικο και πηρα ενα Wired Logitech κατι για drivers εκεινη την εποχη η απλα το USB receiver ειχε θεμα? Ποτε δεν εμαθα.

 

Απο 1 χρονο και ~9 μηνες που ειχα ηταν πολυ καλο αν και ειχα αυτο το θεμα προς το τελος.

 

7 χρονια μετα πιστευω δεν παιζει να εχει τετοια προβληματα.

Link to comment
Share on other sites

Λες για το Revolution MX @potis

 

καμια επαφη.

 

πολυ καλο ποντικακι το ΜΧ Performance, το λατρευω προσωπικα! :D

εχω ενα σπιτι και ενα στην δουλεια. Της δουλειας παιζει 40 ωρες την εβδομαδα και αντεχει χωρις φορτιση 2 εβδομαδες!

Go for it απο μενα! ;)

Έγινε επεξεργασία από junior-21-
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Λες για το Revolution MX @potis

 

καμια επαφη.

 

πολυ καλο ποντικακι το ΜΧ Performance, το λατρευω προσωπικα! :D

εχω ενα σπιτι και ενα στην δουλεια. Της δουλειας παιζει 40 ωρες την εβδομαδα και αντεχει χωρις φορτιση 2 εβδομαδες!

Go for it απο μενα! ;)

 

Ακριβώς στην ίδια κατάσταση, ένα σπίτι και ένα στην δουλειά.. η μπαταρία κρατάει πάνω κάτω 2 βδομάδες και το ποντίκι είναι κορυφή!

 

Οκ κάπως "τσιμπημένη" η τιμή αλλά έχει πραγματικά καλή ποιότητα. Sensor στα όρια του gaming (dark field), έξτρα κουμπιά με αρκετά καλό software κτλ.

 

+1 από εμένα.

Link to comment
Share on other sites

Το έχω 2 χρόνια πλέον. Για εμένα είναι το μόνο Logitech που με έχει απογοητεύση έτσι. Το άλλαξα την πρώτη εβδομάδα γιατί δεν έπαιζε το wheel, και άλλες 2 φορές πάνω στον μήνα γιατί έκανε μόνο του doubleclicks. Δοκίμασα και ένα κόλπο αποφόρτισης που βρήκα στο φόρουμ τους αλλά χωρίς να με βοηθήσει. Επειδή βαρέθηκα να το αλλάζω συνέχεια, το έχω ανοίξει άλλες 2 φορές χάνοντας την εγγύηση και έχω αλλάξει το αριστερό κουμπί.

Πριν από αυτό, χρησιμοποιούσα το ποντίκι που ήταν στο πακέτο του dinovo το οποίο ποτέ δεν μου παρουσίασε ποτέ πρόβλημα και το δουλεύω ακόμα τώρα στο γραφείο.

Μπορεί να έπεσα σε ελαττωματική σειρά, αλλά ενώ ποτέ δεν έχω αγοράσει άλλη μάρκα για πληκτρολόγιο-ποντίκι, την επόμενη φορά θα το σκεφτώ σίγουρα.

Επειδή έχω μεγάλα χέρια με βολεύει άψογα και αν δεν μου είχε βγάλει προβλήματα θα είχα πάρει σίγουρα άλλο ένα για το γραφείο.Καλή ακρίβεια και σε παιχνίδια και σε δουλειά.

Έγινε επεξεργασία από akiss
Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Το ένα από τα 2 που έχω (αυτό που ήταν στο σπίτι) άρχισε να κάνει double-clicks μετά από 2 χρόνια (1 βδομάδα πριν κλείσει ακριβώς 2 χρόνια) καθημερινής χρήσης.

 

Έχανε επαφή ενώ το αριστερό πλήκτρο ήταν πατημένο και είτε μετρούσε σαν dclick είτε συνέχιζε από εκεί που ήταν (πχ στο paint ζωγράφιζε διακεκομμένες γραμμές). Δεν το έκανε όλη την ώρα, αλλά αρκετά συχνά, έτσι στο ξαφνικό.

 

Το επέστρεψα στο mediamarkt, στο οποίο ούτε καν το ελέγξανε, μέσα σε 2' μου είχανε δώσει 65€ πιστωτικό να πάω να πάρω ότι θέλω.. και μιας και το mx performance έκανε σήμερα 66€ και είπα να μην χάσω το 1€ :p  πήγα και πήρα το mx master στα 96€.

 

Το έχω 2 βδομάδες τώρα και μέχρι στιγμής δεν έχω παράπονο  :), κάπως βελτιωμένο software, μια έχτρα ροδέλα για horizontal-scrolling και κάποια έξτρα features (σύνδεση σε 3 συσκευές, bluetooth+unifying).. η μπαταρία λένε κρατάει περίπου x2 (θα δείξει.. δεν το έχω φορτίσει ακόμα :lol: ). Τώρα να δούμε πως θα είναι από αντοχή στον χρόνο..

 

 

Το mx performance πάντως στα 2 χρόνια με καλή χρήση (και περιστασιακό gaming) με έβγαλε ασπροπρόσωπο.. ο μόνος λόγος που πήρα το άλλο ήταν η περιέργεια να δω τι λέει το καινούργιο μοντέλο, αλλιώς θα ξανά έπαιρνα το performance   ;)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.