Jump to content



αγορα ram. 16 ή 32gb


god

Recommended Posts

καλησπερα, θα παρω αυτες τις μερες ram και δεν μπορω να αποφασισω τι να παρω...

Αρχικα σκεφτομουν για 16gb, αλλα και να μου φτασουν, θα ειναι πολυ οριακα. Απο την αλλη για 32gb η τιμη ανεβαινει αρκετα(και για παραπανω το ξεχναω λολ)

Πιστευετε θα πεσουν οι τιμες συντομα ωστε να αξιζει να παρω αρχικα 16gb και να περιμενω για τα υπολοιπα ή οι τιμες θα μεινουν εκει που ειναι για τις ddr3 και θα πεσουν οι ddr4?

Ερωτηση 2: Συνηθως συστηματα με πολυ ram ειναι και quad channel οποτε δεν εχουν προβλημα bandwith. Σε dual channel 32gb υπαρχει περιπτωσει να αλλαζει η αποδοση του συστηματος απο 1600mhz στα 2400mhz κτλ?

Link to comment
Share on other sites

αρχικα σκεφτομουν για 16gb, αλλα και να σου φτασουν, θα ειναι πολυ οριακα. Απο την αλλη για 32gb η τιμη ανεβαινει αρκετα

οι τιμες ddr3 δεν θα πεσουν

για ddr4 θες συμβατη μητρικη και επεξεργαστη

για quad channel πρεπει να το υποστηριζει η μητρικη

Έγινε επεξεργασία από Yoshi
Link to comment
Share on other sites

Αν δεν σε ενδιαφέρει το overclocking, όπου παίζει ρόλο καμιά φορα οι μνήμες σου να είναι ακόμα και από την ίδια παρτίδα, μπορείς να τις αγοράζεις μία-μία, μέχρι να βρείς που είσαι: http://www.msystems.gr/index.php?stock=&keywords=&vendor=&category=1513&orderby=product_price&orderway=asc&filter2[]=1866MHz&filter1[]=8GB&filter2[]=2400MHz&filter2[]=2133MHz

 

Εγώ αυτό κάνω. Τώρα είμαι στα 24GB. Και τα τρία με διαφορετικό rating σε συχνότητες  :nothing: (ίδιου χρώματος βέβαια), αλλά τα καταφέρνει η μητρική μου (ASUS Sabertooth 990FX 2.0) να είναι σταθερή με την ταχύτητα της πιο αργής εξ αυτών. Τα 32, δεν τα χρειάζομαι, αλλά κάποια στιγμή θα έρθουν μόνο για DDR λόγους. Αυτό που προφανώς χάνεις, με αυτό τον τρόπο, είναι αξία μεταπώλησης, εφόσον δεν είναι set(s).

Έγινε επεξεργασία από sstemp
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.