Jump to content



Αγορά Laptop Γνώμη


Recommended Posts

Καλησπέρα! Ψάχνω για ένα καινούργιο laptop γύρω στα 600-700 ευρώ. Το χρειάζομαι για χρήση matlab και 3D σχεδιαστικών προγραμμάτων καθώς το απαιτεί η σχολή μου. Έχω καταλήξει σε αυτό το laptop: DELL Inspiron 15 3542 I7-4510U/8GB/1TB/Κάρτα Γραφικών 2GB και εκτός από την γνώμη σας για την επιλογή μου, θα ήθελα να ρωτήσω αν η σειρά αυτή της dell έχει κάποιο ελάττωμα καθώς με προβληματίζει η τιμή των 650 ευρώ, όταν όλα τα υπόλοιπα laptop με αντίστοιχα χαρακτηριστικά η τιμή τους κυμαίνεται στα 900-1000 ευρώ. Η διαφορά στην τιμή είναι αρκετή. Επιπρόσθετα σκέφτομαι και μία αναβάθμιση με ssd αργότερα.

Link to comment
Share on other sites

Όλο το εξάμηνο δούλευα στο matlab σε ένα PC desktop όπου σερνόταν. Και τώρα για τα μαθήματα που έχω όπως αναφορικά ένα μάθημα ''CAM/CAD/CNC'' θα κάνω χρήση Creo και Solidworks. Επειδή θα πρέπει να δουλεύω και εκτός σπιτιού δεν σκέφτομαι καθόλου για desktop!

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρά είναι το Dell, δεν υπάρχει παγίδα όσον αφορά το θέμα ποιότητας, ίσα ίσα έχει και μια από τις καλύτερες εγγυήσεις. Απλά είναι φτηνότερο από αντίστοιχα laptop άλλων εταιριών γιατί η οθόνη δεν είναι 1920x1080 αλλά 1366χ768. Εδώ νομίζω ότι ίσως θα έχεις ένα θέμα αφού θα δουλέψεις CAD και Solidworks, αλλά εσύ θα ήταν καλύτερα να κρίνεις αν αξίζει να δώσεις 200+ ευρώ παραπάνω για την οθόνη. Τη δουλειά σου θα την κάνεις πάντως και με το παραπάνω όσον αφορά τις υπόλοιπες απαιτήσεις. Οι επόμενες σοβαρές επιλογές με ίδια χαρακτηριστικά και 1920χ1080 οθόνη βάσει skroutz είναι στα 850-900 περίπου για Toshiba (παραεισαγωγές βέβαια) και 950-1000 για Dell.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.