Jump to content


Πρόβλημα με πιθανό malware


nikitasd

Recommended Posts

Καλησπέρα καταρχήν. Και ξαφνικα μετα απο μια εγκατάσταση ( δε θυμάμαι ακριβως το πρόγραμμα που εβαλα ) κολλησα κάτι που μ μοιάζει για malware. Αρχικα όταν ανοίγω το google και χτυπάω google.com με κανει redirect στη σελιδα www.google.gr/?gfe_rd=cr&ei=G87XVL.... Κτλ κτλ. Αν δοκιμασω να κάνω αναζήτηση μου πετάει αποτελεσματα και διαφημησεις μαζί. Possitive find ads λέει κάπου πιο κάτω. Δοκιμασία scan με antivirus , mbam , hitmanpro και ουτε εγώ θυμάμαι τι άλλο. Έχω διαγράψει τα extensions του chrome έχω κανει reset τον browser καμια 10αρια φορες , uninstall το πρόγραμμα possitive finds κτλ κτλ.... Δώστε μ μια λύση σας παρακαλώ να φύγει αυτή η μ#€$%#α απο το pc μου δεν μπορω άλλο να το βλέπω! Τα νεύρα μουυυυ! [emoji14]

Link to comment
Share on other sites

Δεξί κλικ πάνω στη συντόμευση που ανοίγεις το πρόγραμμα κ πες μου αν βλέπεις αυτό:

 

4CfeRXv.png

 

 

Τα τελευταία χρόνια πάνε κ βάζουν καρφωτή την αρχική σελίδα με παράμετρο στον προορισμό.

Link to comment
Share on other sites

Νομιζω κάτι εκανα. Βασικά εκανα απεγκατασταση το chrome, έβαλα mozzila και δεν μ πέταγε εκεί τα ads... Ξαναεβαλα το chrome, κατέβασα το addblocker, αλλαξα και χρήστη και voila. Μέχρι τώρα λειτουργει καλά!!!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.