Jump to content



Η κοπέλα μου μου πήρε δώρο ένα NEC3500!!! Και εύχομαι σε όλους σας ότι επιθυμείτε.


H.A.Balafoutre

Recommended Posts

Χρόνια πολλά σε όλους τους χρήστες αυτής της υπέροχης κοινότητας!

Αφορμή για το πρώτο μου θέμα είναι η κοπελιά μου. Κι αυτό διότι πήρε την ιδέα ακριβώς μέσα από το μυαλό μου. Αν δε μου το έλεγε θα πίστευα στον ’η Βασίλη! Αλήθεια!

Έχουμε και λέμε, όταν τον Μάρτιο του 2004 πήρα το μηχάνημα της υπογραφής ήξερα ότι πρέπει να έχω DVD drive αντι για CD drive. Με την προϋπόθεση για αντιγραφικό αργότερα που θα πέσουν και οι τιμές κτλ κτλ.

Λοιπόν αφού πέρασε ο καιρός και έφταναν οι γιορτές (aka 13ος μισθός) άρχισα να ψάχνω για αντιγραφικό. Και φυσικά όπως πολλοί επισήμαναν σε αυτό το site, οτι το NEC3500 ήταν μια άκρος ανταποδοτική αγορά.

Έτσι και εγώ αποφάσισα να κάνω την κίνηση και να το αγοράσω. Φυσικά με την κοπελιά μου μεταξύ άλλων συζητάω και θέματα hardware κάποιες φορές.

Με τα πολλά χθές το απόγευμα μετά τη δουλειά πήγα στο InfoNetCafe όπου με κάτι φίλους κάναμε ανέμελοι leveling στο Battlenet. Σκάει τηλ από την κοπελιά μου να κάτσω κι 'άλλο εκει διότι θα περνούσε από εκεί μετά το κλείσιμο της αγοράς να πάμε μαζί σπίτι.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Όντως, κλείνει η αγορά κατά τις 21:00, τηλέφωνα κτλ, βρισκόμαστε και πάμε σπίτι. Εντομεταξύ μου πετούσε κάτι υπονοούμενα αλλά τίποτα ξεκάθαρο. Φτάνουμε σπίτι και πως πάω να δώ το μηχάνημα στο δωμάτιο παρατηρώ μια σχετική ακαταστασία. Δηλαδή κάτι μαρκαδοράκια για DVDs σε λάθος θέση, ένα CD επίσης σε λάθος θέση,τέτοια πράγματα.

Φτάνω πιο κοντά για να αποκαταστήσω την τάξη. Πάω να βάλω μπρός το θηρίο και δεν είναι στην πρίζα! Το συνδέω και όλα καλά. Σημειωτέον ότι τόση ώρα που είμαι πάνω από το pc δεν έχω πάρει χαμπάρι ότι κάτι έχει αλλάξει στα slots του tower, στην κοσμάρα μου! Βλέπω το CD πάνω στο γραφείο να γράφει NEC με μεγάλα γράμματα και έγω να μην παίρνω χαμπαρί τίποτα! Ρε τίποτα! Κοιτάω το CD καλύτερα και στο μόνο που έδινα σημασία ήταν το Nero6.

:tomato: :tomato: :tomato:

Αν δε μου το έλεγε ότι μου το έκανε δώρο θα πίστευα ξανά στον ’η Βασίλη :worship: :worship:

Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές και ότι επιθυμείτε! Εσάς τι δώρο θα θέλατε να σας κάνουν για να πιστέψετε ξανά στον ’η Βασίλη???????????????

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Και φυσικά δε θα μπορούσα να μην σας πω πώς οργάνωσε όλο το σχέδιο δράσης.

Λοιπόν, αφού σιγουρεύτηκε οτι θα ήμουν για αρκετό διάστημα στο ίντερνετ καφέ, και με το πρόσχημα οτι θα είναι στην αγορά για ψώνια (τυπική δικαιολογία για γυναίκα) πήγε σπίτι αποσύνδεσε τα καλώδια, πήρε το tower, το πήγε στο μαγαζί, τοποθέτησαν το NEC επάνω, το πήρε πίσω, τα σύνδεσε πάλι όλα και ούτε γάτα ούτε ζημιά! Και να φανταστείτε ότι ποτέ δε μου είχε δείξει οτι έδινε και πολύ σημασία για τους υπολογιστές.

Πραγματικά, εύχομαι σε όλους κάτι παρόμοιο. Είναι απίστευτη η έκπληξη! Με Ε κεφαλαίο!

Απίστευτο, πραγματικά απίστευτο! Διάβασε τη σκέψη μου. Και μάλιστα με πρόλαβε διότι κι εγώ δεν της είχα πει πότε θα το αγόραζα οπότε κι εκεί με πρόλαβε.

Της στέλνω πολλά φιλιά.Το όνομά της Δήμητρα.

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά μήπως να ανησυχώ?

Αυτό που έκανε είναι οργανωμένο έγκλημα, προσχεδιασμένο και κάτω από τη μύτη μου με κάτι πολύ σημαντικό για μένα.

Το pc μου.

Link to comment
Share on other sites

φίλε μου δε θέλω να σε στεναχωρήσω Χριστουγεννιάτικα αλλά όταν οι γυναίκες κάνουν τέτοια δώρα, σημαίνει ότι θα ζητήσουν κάτι πολύ ακριβότερο, με άλλα λόγια φυλάξου...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 13:57]

Εγώ θα προτιμούσα το δώρο να ήταν η κοπελιά!!! :p :p :p

Κουράγιο παιδια, ο ’γιος Βασίλης έχει σκεφτεί τους πάντες, εκτός από τα κακά παιδάκια:devil:

Δεν πιστεύω να κρύβεται κάποιος ανάμεσά μας:unsure:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Σήμερα, στις 14:46]

Καλοριζικο και καλα καψιματα....

Τι κριμα που η κοπελια μου δεν ξερει μια απο υπολογιστες....:cry: :tomato:

Ε λοιπόν έφτασε ο καιρός να της τα μάθεις φίλε μου. Διότι έτσι είναι καλά για σένα.

Για σκέψου το λίγο.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από enduracell

φίλε μου δε θέλω να σε στεναχωρήσω Χριστουγεννιάτικα αλλά όταν οι γυναίκες κάνουν τέτοια δώρα, σημαίνει ότι θα ζητήσουν κάτι πολύ ακριβότερο, με άλλα λόγια φυλάξου...

Ξέρεις πολλές γυναίκες που κάνουν τέτοια δώρα?

Και μόνο το ενδιαφέρον που έδειξε και τον κόπο που έκανε σημαίνουν πολλά. :p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.