Jump to content



Νεο tablet


giorgos2187

Recommended Posts

Καλησπερα στο φορουμ. Οπως λεει και ο τιτλος ψαχνομαι να παρω ενα ταμπλετακι. Η χρηση του κατα 99% ειναι browsing στο ιντερνετ για να μην ταλαιπωρω την μπαταρια του κινητου μου αλλα και να μη το ζοριζω γιατι δεν ειναι δα και κανα τερας. Παιχνιδια δεν θα παιξω, αντε το πολυ πολυ, στο πολυ τσακιρ κεφι να κατεβασω καμια χαζοεφαρμογη ισα ισα να περναει η ωρα. Οχι κατι βαρυ ομως. Αυτα που θελω κυριως ειναι:

 

1. Να ανταπεξερχεται στο browsing οσο το δυνατον καλυτερα και να μην κολλαει αν τυχει ν ανοιξει 3-4 καρτελες, η αν θελεις να ανεβασεις μια φωτογραφια, οπως παθαινει το κινητο μου.

2. Με ενδιαφερουν κυριως γνωστες εταιριες και οχι κατι κινεζικα που δεν τα ξερει ουτε η μανα τους

3. Θελω να ειναι οσο το δυνατον πιο αξιοπιστο σαν συσκευη και κυριως οσον αφορα την μπαταρια του. Δεν με καιει το να αντεχει τις απειρες ωρες με μια φορτιση, αλλα θελω ν αντεχει στο χρονο.

4. Να εχει φυσικα wifi

 

Μεγεθος ειτε 7 ειτε 8, και τα δυο μου κανουν. Επισης σαν χωρητικοτητα τα 8 γκιγκα νομιζω μου ειναι υπεραρκετα.Τωρα στο ζουμι της υποθεσης που ειναι το μπατζετ, μετα απο λιγο ψαξιμο βρηκα καποια μοντελα στα 130 ευρω που με το φτωχο μου το μυαλο πιστευω θα με καλυψουν, και μεχρι τοσο ειμαι διατεθιμενος να δωσω. Τωρα για  συν πλυν κατι ψιλα νταξει δε θα τα χαλασουμε..

 

1. http://www.skroutz.gr/c/1105/tablet.html?from=catspan&keyphrase=lenovo+a5500

2. http://www.skroutz.gr/s/4949216/Samsung-Galaxy-Tab-4-7-0-8GB.html

3. http://www.skroutz.gr/s/5057049/LG-G-Pad-V400-7-0-8GB.html?keyphrase=lg+g+pad+v400

4. http://www.skroutz.gr/s/5036738/Asus-MeMo-Pad-7-ME176CX-16GB.html

 

Αυτα ειναι τα ταμπλετ που μου τραβηξαν περισσοτερο το ενδιαφερον. Οι 8 ιντσες του lenovo σε σχεση με τις 7 των υπολοιπων το βαζει πρωτο στη λιστα μου αλλα διαβασα οτι εχει πολλα θεματα με τη μπαταρια του και με την αποκριση της οθονης. Θεματα για μπαταρια διαβασα και για το Asus. Ισχυουν οντως; 

 

Σας ευχαριστω εκ των προτερων για γνωμες αλλα και για αλλες προτασεις που ισως μου ξεφευγουν!

Link to comment
Share on other sites

Δεν τα αποκλειω αλλα δεν με ελκυουν. Το android το εχω μαθει ενω τα win οχι. Ουτε καν 8αρια δεν εχω δουλεψει σε pc. Βεβαια δεν νομιζω να ειναι κατι το τοσο πανδυσκολο... Εχεις καποια καλη προταση; Απο αυτα που εχω δει εγω δεν εγκρινεις κανενα;

Link to comment
Share on other sites

Δεν τα αποκλειω αλλα δεν με ελκυουν. Το android το εχω μαθει ενω τα win οχι. Ουτε καν 8αρια δεν εχω δουλεψει σε pc. Βεβαια δεν νομιζω να ειναι κατι το τοσο πανδυσκολο... Εχεις καποια καλη προταση; Απο αυτα που εχω δει εγω δεν εγκρινεις κανενα;

 

Κατά τη γνώμη μου ένα android tablet δεν είναι παρά ένα μεγάλο κινητό όταν ένα win tablet είναι ένα μικρό pc... Από κει και πέρα στα λεφτά που θες (και με παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτά που κοιτάς) έχει μέχρι και dell οπότε με ένα τέτοιο έχεις ποιότητα κατασκευής + άπειρη συμβατότητα + σοβαρό περιβάλλον εργασίας - διασκέδασης.

Link to comment
Share on other sites

Μιλας για τη σειρα venue, σωστα; Απ οτι βλεπω τα windows tablet της dell ξεκινανε απο τα 150 χοντρικα που δεν ειναι και καμια τεραστια διαφορα... Χμμ... Πιο πολυ μπερδευομαι τελικα! Ευχαριστω για τις προτασεις παιδια, θα παρω λιγο χρονο να το σκεφτω γιατι οι επιλογες ειναι μπολικες! Οτι αλλο σας ερθει σαν προταση φυσικα και μου την λετε!

Link to comment
Share on other sites

Γινεται αυτο; Δλδ να αλλαξεις τελειως το λειτουργικο σε ενα ταμπλετ; νομιζα οτι απλα μπορουσες να αναβαθμισεις στην επομενη εκδοση... Μη με βρισετε, δεν εχω την παραμικρη ιδεα. Το Asus με ενδιαφερει μονο και μονο λογω του ιντελ..

Link to comment
Share on other sites

Συγκεκριμενα για το asus δεν εχω πετυχει..αλλα σε κατι onda 975 που φορανε ζ3735 βγαινουν δυο εκδοσεις μια με win και μια android...οποτε η αλλαγη ειναι η πλεον ευκολη. Μεχρι και dual boot πλεον παιζει..

 

Το hw δεν διαφοροποιειται και πολυ στο asus ..αλλα κατι πιο συγκεκριμενο δεν εχω πετυχει..

Link to comment
Share on other sites

Μαλιστα.. Καλα "η πλεον ευκολη" δεν νομιζω να ειναι. Οσο να ναι θα απαιτειται μια διαδικασια για να περασεις καινουριο λειτουργικο σε ενα ταμπλετ και για μενα που δεν ειχα καν ποτε ταμπλετ θα ειναι λιγο ζορι.

Εν τω μεταξυ ειδα διαφημιση στην τιβι οτι το media markt εχει προσφορα στα 111 ευρω το lenovo A5500 που κερδιζει τα υπολοιπα στο μεγεθος ως 8αρι και εχει και 16GB. Οποτε αν το τιμησω θα μεινει και το 20-25αρι για κανενα παιχνιδακι στο pc! Πολυ μπερδεμα :p

Link to comment
Share on other sites

και το asus 16αρι ειναι και ειναι 2-3 φορες καλυτερο απο τα αλλα..

(απο θεμα επεξεργαστη-καρτας..)

 

http://browser.primatelabs.com/geekbench3/1989942

 

http://browser.primatelabs.com/geekbench3/1864524

 

ομοιως και σε antutu..οπου με το asus δεν περιοριζεσαι σε απλα παιχνιδακια..(30φευγα Κ score εναντι ~18. .)

Link to comment
Share on other sites

Με κωλλυει λιγο τι γεγονος οτι διαβασα πολλα αρνητικα σχολια για την μπαταρια του. Θα πηγαινα σ αυτο με κλειστα ματια αλλα για μενα η μπαταρια ειναι πολυ σημαντικοτερη απο τα παιχνιδια γιατι το θελω μονο για internet τις ωρες που κωλοβαραω στη δουλεια.. Το play store που ρωταω για το lenovo το θελω μονο και μονο για χαζοεφαρμογες και οχι τοσο για παιχνιδια.

Link to comment
Share on other sites

Για ιντερνετ που το θες δε νομιζω να σε προβληματισει η μπαταρια.

 

Δεν ξερω ποιο θα αντεχει περισσοτερο αλλα δεν περιμενω τραγικες διαφορες στο θεμα μπαταρια_και_ιντερνετ.

Link to comment
Share on other sites

δε ξερω ποσο θα σε σωσει μια ιντσα..αλλα υπαρχει στα 149€...(public/media)

 

http://www.skroutz.gr/s/5565318/Asus-MeMO-Pad-8-ME181CX-8GB.html

 

αλλα ειναι το 8αρι.Το 16αρι παει πιο πανω..(παιρνει καρτα βεβαια αλλα οκ..)

Link to comment
Share on other sites

Μωρε τιποτα δε σε σωζει... Αλλα να καμια φορα κολλαει το μυαλο σε κατι και δεν λεει να ξεφυγει! Μου εχει κολλησει το 8αρι τωρα οσο το ξανασκεφτομαι.. Και αυτο που μου δειχνεις εχει τα ιδια χαρακτηριστικα σε cpu και γραφικα οπως το 7αρι;

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.