Jump to content



Εκανα ζημιά :p sos


Recommended Posts

Σε ενα πελάτη μου σκόνταψα και του ξήλωσα ενα καλώδιο ,το οποιο πηγαινε σε ενα μικροφωνο συνεδριακό ανοιχτής ακρόασης , εχει ξαναδει κανεις αυτο το καλώδιο ; ειναι κατι υπαρκτό ,η την έκανα; 1c39679755ff8ae63e224750dd485ccd.jpg08f9517a5b5b79d1da536cc0061288b3.jpg62703af0522feacbf99527bc4f3e0ac9.jpgde01caa553d3172a3d99d577348d6bd1.jpg

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει ένα κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας που έχει όλα τα βύσματα κ όλα τα καλώδια και κάθε τι ηλεκτρονικό. εκεί θα το βρεις.

Διεύθυνση 106 82, Σολωμού 39, Αθήνα 106 82 Φανός Ηλεκτρονικά. Για να είσαι 100% σίγουρος πάρε τους ένα τηλ πριν πας.

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστω .

Τον ξέρω τον Φανο ,ασχολούμαι πάνω απο 20 χρονια ερασιτεχνικά με τα ηλεκτρονικά .

Δε νομιζω οτι θα εχει ξαναδει τέτοιο πράγμα και αυτο εχει απο πίσω 8-10 πινάκια ,θα ειναι τρελο μανικι να κολληθεί φαντάζομαι.

Το φισακι που δείχνω ειναι το καλο,το άλλο το διέλυσα ,ευτυχώς χωρις να διαλύσω και την υποδοχή του ,οποτε μιλάμε για ενα καλωδιο που ειναι ετσι και απο τις δυο μεριές .

Εχει ξαναδει ρε παιδια κανείς τέτοιο πράγμα;

Εντωμεταξυ αυτοί εκεί ,εχουν ανθρωπο που ασχολείται με τα τεχνικά τους θεματα και είπε θα το παραγγείλει απο τη μαμα εταιρεία με το αναλογο κοστος ,αλλα αν γινεται προτιμώ να το παωωεγω οσο και να εχει ,γιατί έγινε μ@λακια τωρα και εχω εκτεθεί ,θελω να επανορθώσω εγω αν γίνεται

Link to comment
Share on other sites

Πρώτη αντίδραση :

Ρε θεουλη απο το πρωι ψάχνω και κατι τέτοιο δε βρηκα ,παιζει να ειναι κατι τέτοιο

Δεύτερη αντίδραση :

Ποσοοοοοο;

Οποιος δεν εχει μυαλό πλερωνει :/

Και η δουλειά ειναι οτι αυτοί και καλα δεν μου.ειπαν κατι ,μονο οτι θα το κανονίσουν αυτοί ,που σε αυτη την περίπτωση δε θα με αφήσουν να το πληρώσω εγω και καλα ,αλλα τοτε θα φανω σα μ@λακακος ,εκανα τη ζημιά και τσιμουδιά ,οποτε " πρεπει να το κανονίσω εγω για να επανορθωσω...

Και ολα αυτα γιατί σκονταψα σε ενα κωλοκαλωδιο την ωρα που εσερνα ενα καροτσάκι με προμήθειες

Link to comment
Share on other sites

Άλλα λινκς βγάζανε κάπου 50-60 δολάρια νομίζω αν και δεν κάθισα να δω λεπτομέρειες για το κάθε καλώδιο(μέτρα-βίσματα κ.τ.λ.). Αυτοί πάλι παίζει να έχουν τέτοια καλώδια ρεζέρβα ή να τα βρίσκουν πολύ πιο φτηνά. Να το πω αλλιώς, υπάρχουν Hama καλώδια USB 2.0 με 15 ευρώ.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.