n1k3man Posted December 21, 2004 #1 Share Posted December 21, 2004 εχει δοκιμασει κανεις τα acro circle απο πλαισιο?? ερχονται σε 25αδες και το πακετο κοστιζει 8.5εουρος. Η πρωτη 25αδα +R που χρησιμοποιησα ταινιες και ps2 backups no problemos.. στη δευτερη με -R η ταινιες στο play συχνα παρουσιαζαν κολληματα.. μαλλον θα το γυρισω παλι σε +R εκτος και αν κανενας ξερει αν υπαρχει τπτ σε καλυτερη τιμη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Posted December 21, 2004 #2 Share Posted December 21, 2004 Προσοπηκά έχω παρατηρήσει το αντήστροφο! Ταινίες σε -R παιζουν μια χαρά σε PS2 ενώ τα +R κολάνε ασύστολα! (δεν μηλάω για τα συγκερημένα δήσκάκια, γενικά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Posted December 21, 2004 #3 Share Posted December 21, 2004 το ιδιο με αυτο που λεει ο Frostie, στα - ολα οκ, στα + ολα για πεταμα...Τα συγκεκριμενα που λες τα πηρα χθες απο το πλαισιο ηταν -, εγραψα 2 ολα ηταν οκ.(plextor 708A+Nero) Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1k3man Posted December 21, 2004 Author #4 Share Posted December 21, 2004 τι να σε πω ρε παιδιμ..! je ne sais pas.. παω να παιξω λιγο gta san andreas πριν παω πισινα..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Posted December 21, 2004 #5 Share Posted December 21, 2004 Δεν μας λετε ποια εκδοση του PS2 εχετε για να ξερουμε και εμεις τι θα παρουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Posted December 21, 2004 #6 Share Posted December 21, 2004 Αρχική απάντηση από tyxeros Δεν μας λετε ποια εκδοση του PS2 εχετε για να ξερουμε και εμεις τι θα παρουμε? SCPH-30004 PAL (από τις πρώτες που ήρθαν Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Posted December 21, 2004 #7 Share Posted December 21, 2004 Ελληνικα γραφουμε και στους τιτλους!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1k3man Posted December 21, 2004 Author #8 Share Posted December 21, 2004 Αρχική απάντηση από tyxeros [Σήμερα, στις 13:27] Δεν μας λετε ποια εκδοση του PS2 εχετε για να ξερουμε και εμεις τι θα παρουμε? Aν προκειται να παρεις καινουγιο ps2 8α παρεις την εκδοση που κυκλοφορει.. το δικο μου ειναι SCPH-39004 PAL [v7] με το mars επανω.. ευτυχως 1χρονο τωρα με το chipi[!] δεν εχει παρουσιασει καποιο προβλημα.. [φτου φτου!] συνολικα το εχω κοντα στα 3χρονια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Posted December 21, 2004 #9 Share Posted December 21, 2004 To δικό μου είναι ατσιπάριστο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1k3man Posted December 22, 2004 Author #10 Share Posted December 22, 2004 Αρχική απάντηση από FrOsT To δικό μου είναι ατσιπάριστο!!! και χαιρεσαι ρε τρέλιακα!? αντε βαλτου κανα messiah να παιζεις κανα παιχνιδακι! μεχρι να το τσιπαρω το δικο μου εβλεπα μονο ταινιες αντε να παιξω και 2-3 παιχνιδια που ειχα.. Μολις μπηκε το mars το play πηρε φωτια!! εχω φτασει να εχω 2θηκες παιχνιδια [30-35 πρεπει να ειναι!] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.