Jump to content



Recommended Posts

Γειά σας, 

Αγόρασα τα Logitech Z-906(5.1) ηχεία και δεν έχω κάρτα ήχου.Επειδή οι εργοστασιακές ρυθμίσεις των Ζ-906 έχουν πολύ λίγο μπάσο, πήγα στη γραφική ισοστάθμιση των windows και αύξησα τα μπάσα των ηχείων. Επειδή όμως χρησιμοποιώ ASIO4ALL drivers σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου, οι ρυθμίσεις που έχω κάνει στη γραφική ισοστάθμιση των windows επαναφέρονται με αποτέλεσμα να ακούω τον μη ικανοποιητικό χωρίς πολύ μπάσο ήχο των ηχείων.


Σημειώνω πως είμαι ερασιτέχνης στο θέμα της επεξεργασίας ήχου και δεν διαθέτω budget για ακριβή κάρτα ήχου. Ρωτάω άμα η Creative Sc Soundlaster RX θα μου λύσει το πρόβλημα για τα μπάσα.Δηλαδή άμα τα ηχεία πηγαίνουν με την συγκεκριμένη κάρτα και μπαίνοντας στο πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου, οι ρυθμίσεις από το software της κάρτας δεν επαναφέρονται.

Έγινε επεξεργασία από Gentas
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Τα Ζ906 γκρεμιζουν οικοδομη που λεει ο λογος...Μπορει να ειναι γενικα μετρια ηχεια, αλλα το μπασο τους ειναι παααααρα πολυ δυνατο. Βαλε μια Asus Xonar DX ή DG για να τα αξιοποιησεις στο επακρο!!

Έγινε επεξεργασία από teobot
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.