Jump to content



Διαφορες αναμεσα σε Vii hero και μιας μητρικης τον 150-160ευρών


Recommended Posts

Γεια σας ενα παιδι θελει να παρει g3258 για oc και εχει φαγωθεί να πάρει vii hero ...ας πουμε τι διαφορα εχει αυτή με μητρικη τον 150-160 ευρω για παράδειγμα με την http://www.e-shop.gr/mitriki-asus-z97-a-retail-p-PER.523187?? Πείτε λιγο απόψεις γιατι δεν του φτάνουν οι δικες μου θέλει και απο άλλους...(ΝΟμιζω πως νομιζει οτι με την vii χερο θα κανει τον επεξεργαστη 8γηζ ενω με 150 ευρω μητρικη θα παει μεχρι 4,5 με το ζόρι)

Για χελπάρετε λιγο..

Link to comment
Share on other sites

δεν υπαρχει κατι να χελπαρουμε 

κανεις δεν παιρνει 150μητρικη για να της βαλει 50ε CPU , εκτος αν πρωτα εχει παρει ναρκωτικα ή αν εχει σκοπο στο αμεσο μελλον να αλλαξει CPU 

Έγινε επεξεργασία από kpetros
  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

ιδιάζουσα περίπτωση και ο φίλος σου και αυτό που θέλει να κάνει.. κατά 99%, χωρίς να ξέρω τι ακριβώς θέλει να καταφέρει, χωρίς να ξέρω τον υπόλοιπο εξοπλισμό (π.χ. θα βάλει καλή ψύκτρα?), νομίζω πως μπορείς να τον πείσεις ότι υπερβάλλει χωρίς λόγο.. είναι άλλο ένα κλασσικό θύμα μάρκετινγκ (όλοι έχουμε πέσει λίγο ή πολύ κατά καιρούς) που έχει πειστεί ότι ναι μεν η cpu είναι θεριό ανήμερο αλλά και χωρίς πανάκριβη μητρική δεν θα πάει μία.. κι η πλάκα είναι πως κάτι τέτοιες περιπτώσεις, ακόμα και μετά το στήσιμο ενός τέτοιου pc, θεωρούν πως όντως έκαναν σοφή κίνηση κι όντως το σύστημα "φυσάει"... πάλεψέ το λίγο αν έχεις την όρεξη, αλλιώς παράτα τα.. δεν αξίζει να ανοίγουμε το κεφάλι του άλλου για να του βάλουμε μέσα κάτι που δε θέλει να μπει.. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Για g3258 και vii hero θα δώσει 300 ευρώ και θα έχει να λέει πως κλοκάρησε τον επεξεργαστή. Με τα ίδια χρήματα μπορεί να πάρει αυτό και αυτό, αποκτώντας μακράν ταχύτερο υπολογιστή, αλλά δεν θα έχει να λέει ότι κλοκάρησε τον επεξεργαστή. Διαλέγει και παίρνει. 

Έγινε επεξεργασία από Oric
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

η με 10€ παραπανω μπορει να παρει http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/cpu-epeksergastes/Intel-CPU-Core-i5-4690K-1150-3-5GHz-6MB-BX80646I54690K.htm μαζι με ..http://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-h81m-hds-retail-p-PER.528706 ή http://www.e-shop.gr/mitriki-asus-h81m-c-retail-p-PER.523138 και να κανει ενα oc απο τα περιπου 4.2 μεχρι 4.4.

 

Το να δωσει 220€ για μητρικη και 70€ για επεξεργαστη δεν εχει νοημα ακομα και αν θελει να παρει αλλον cpu μετα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.