Jump to content

Σπουδες στην Αγγλια

Samael

Recommended Posts

Παιδες πρεπει να συμπληρωσω το UCAS,δλδ να δηλωσω σχολες προτιμησης στην Αγγλια.

Παω για Electronic Engineering με καποια(ακομα δεν ξερω)εξειδιξευση σε Computer Science.

Το θεμα που με προβληματιζει ειναι ποια πανεπιστημια να δηλωσω...

Εχει παει κανεις?Ειναι κανεις που να σπουδασε ή σπουδαζει εκει,εννημερος?

Πια ειναι καλα κ πως το κρινουμε αυτο?

:help: :giveup: :help:

Φιλε Μιχαλη,ενδιαφερον το θεμα σου!Θελω και γω πολυ να παω Αγγλια και εχω κοιταξει μερικα πραγματα...

Καταρχας ψαξε στο net για τα καλυτερα Αγγλικα Πανεπιστημια πανω στο Computer Science...

Θες London μονο ή και σε αλλες περιοχες?

Παρε το βιβλιο του ucas και δες τους κωδικους για τα courses ποy σε ενδιαφερουν απο καθε πανεπιστημιο. Με αυτα θα παρεις μια φορμα και θα συμπληρωσεις τις εως τωρα σπουδες σου.

Θα το στειλεις και αυτοι θα σου στειλουν ενα offer, το οποιο μπορει να ειναι conditional i unconditional. Μπορει λοιπον να σε παρουν ετσι(unconditional), μπορει και με καποιους οpους-conditional (πχ. toefel).

Για να δεις ποια πανεπιστημια, google search e.g"rankings uk universities", γενικα να ξερεις οτι καθε χρονο βγαινουν λιστες με βαθμολογιες πανεπιστημιων. Πολυ γνωστες εφημεριδες που το κανουν: guardian, times.

Χρησιμα site: http://education.guardian.co.uk

www.rae.ac.uk

www.ucas.ac.uk

Goodluck m8, ελπιζω να σου αρεσει η βροχη..

Nα σε καλα φιλε :)

Με τι βροχη δεν θα εχω προβλημα,λες κ θα χαλασει η περμαναντ? :p:D

Εχει καποια εμπηρια επι του θεματος?Εχεις παει Αγγλια?Καλα τα λενε στα σιτες αλλα στην πραξη τι γινετε...

Δεν θα ερχόμουνα ποτέ στην Αγγλία αν δεν πληρωνόμουνα τόσο καλύτερα από ότι στην Ελλάδα. Το επίπεδο σπουδών τους δεν είναι κάτι το τρομερό. Εκμεταλλεύονται την μεγάλη διάδοση της γλώσσας τους, την μισοένταξή τους στην ΕΕ και ίσως την νοοτροπία ορισμένων για σπουδές "υψηλού" επιπέδου. Προσωπικά θα προτιμούσα Σουηδία.

Τους τα στάζουμε στην Αγγλία, όχι να τους τα σκάμε και στην Ελλάδα βρε παιδιά. Τι προπαρασκευαστικά και π$%#%$ες είναι αυτά. Όσο περισσότερο καιρό είμαι εδώ τόσο πιο χοντρά μου έρχεται να τους τα παίρνω. Κοιτάξτε Σουηδία μεριά βρε. Έχει και καλύτερο κόσμο που αγαπά την Ελλάδα, ιδιαίτερα το καλοκαίρι. ’λλο να έρχεσαι Ελλάδα με την ξενέρα την Αγγλίδα και άλλο με την δίμετρη Σουηδέζα.

Αρχική απάντηση από greekfragma

ποτε με το καλο την κάνεις?????

να κανονισω αποχαιρετιστηριο λαν-παρτυ μιας κι θα σε ξεφορτωθουμε........:hehe:

Αι χασου ρε σκουλικι,ακου να με ξεφοτωθειτε....σνιφ σνιφ...

Αρχική απάντηση από ea6gka

σε ποιο πανεπιστημιο θελεις να πας? εγω ημουνα 4 χρονια περιπου στο Newcastle , οποτε αν θελεις κατι συγκεκριμενο εδω ειμαστε

Ναι το σκευτομαι κ αυτο αρκετα,ειναι καλο το τμημα των μηχανικων?Απο οτι ειδα ειχει καμια 1000αρα ατομα σε αυτο.

Αρχική απάντηση από tristeno

Τους τα στάζουμε στην Αγγλία, όχι να τους τα σκάμε και στην Ελλάδα βρε παιδιά. Τι προπαρασκευαστικά και π$%#%$ες είναι αυτά. Όσο περισσότερο καιρό είμαι εδώ τόσο πιο χοντρά μου έρχεται να τους τα παίρνω. Κοιτάξτε Σουηδία μεριά βρε. Έχει και καλύτερο κόσμο που αγαπά την Ελλάδα, ιδιαίτερα το καλοκαίρι. ’λλο να έρχεσαι Ελλάδα με την ξενέρα την Αγγλίδα και άλλο με την δίμετρη Σουηδέζα.

Eκανα 2 χρονια εδω στο Eλληνοβρετανικο κ παω για αλλα 2 Αγγλια.Αρχιζουν κ περναν τα χρονια κ δεν ειμαι για αλλα 4 χρονια σπουδες γιατρε....

Samael, τα παλιά τα χρόνια, είχα πάρει πτυχίο Data Communications(παρακλάδι του Electronic Systems Engineering) από το Essex και μεταπτυχιακό στο Portsmouth.

Το essex ήταν παλούκι λουκ, δεν το συνιστώ αν πρόκειται να γυρίσεις Ελλάδα να δουλέψεις.

Το portsmouth ήταν σχετικά άνετο , το μεταπτυχιακό ήταν στην ουσία ότι έκανα τον τελευταίο χρόνο στο essex.

Βέβαια από τότε(97) ίσως έχουν αλλάξει λίγο τα δεδομένα, αλλά αυτό που ίσχυε τότε ήταν το όσα polytechnics γίνανε universities(Portsmouth πχ) ήταν λίγο ευκολότερα από τα κλασσικά universities(essex πχ).

Εναλλακτικα μπορεις να δεις και την μεγαλη του γιουτεκατζη σχολη , με αφεντικο τον "αγιο " ανθρωπο...λολ. Περα απο την πλακα προσωπικα δυσκολα θα πηγαινα αγγλια.Εχουν ξεφυτρωσει τα απειρα μεταπτυχιακα τμηματα εξισου δυνατα και στην ελλαδα.Δοκιμασε να πας σε ενα γραφειο διασυνδεσης σε πανεπιστημιο να σου κανουν μια εξηγα.Επισης κοιτα και για παρομοιες σχολες στην ελλαδα και ρωτα πως μπορεις να ¨διαφυγεις " στο κομματι που σου αρεσει.

Αρχική απάντηση από ea6gka

........... δεν λεει να ζοριστεις πολυ αν ειναι να γυρισεις πισως ...

τζαμπα θα παει ο κοπος σου φιλε .

Γινεται σωστη δουλεια και στην ελλαδα απο καποιους και υπαρχουν πολλοι εξαιρετικοι μηχανικοι, το θεμα ειναι τι στοχους εχεις.

Κορυφαιο για elec eng ειναι το surrey. "Guilford this is Guildford, the train now approaching to platform #5 is the 09:34 going to portsmooth harbour". Γεια σου ρε Αγγλια γαμωχωρα!! Samael πηγαινε εξω να σου ανοιξει το ματι αγορι μου και ασε τους τυπους εδω να κλοκαρουνε. Ζεις μονος σου σε ξενη χωρα, μονο αυτο ειναι σπουδες!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.