Jump to content



Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

 

 

Είμαι στο ψάξιμο για αγορά ποντικιού και μηχανικού πληκτρολογίου. Έχω καταλήξει σε αυτές τις δύο μάρκες.

 

Στο θέμα του ποντικιού με έχει κερδίσει αρκετά το Roccat Tyon κι αυτό επειδή δεν έχει όλα τα κουμπιά στον αντίχειρα, αλλά πάνω στο δεξί-αριστερό κουμπι, πράγμα που βολεύει τόσο σε MMO/MOBA όσο κι FPS/RPG

δυστυχώς όμως δεν υπάρχει πουθενά "ανοιχτό" ώστε να το τσεκάρω, στα Public έχουν μέχρι και το Kone XTD του οποίου η αφή είναι εξαιρετική

 

Από Corsair, το Vengeance M95 το οποίο πάλι δεν μπορώ να το βρω "ανοιχτό", για τον λόγο να τσεκάρω πως ακριβώς είναι τα πλαϊνά του κουμπιά.

 

Σε όποιο ποντίκι καταλήξω, αντίστοιχα θα πάρω πληκτρολόγιο. Εδώ η ερώτηση είναι η εξής : για gaming είναι καλύτερα τα μαύρα ή τα καφέ switches? μόνο τα μαύρα κατάφερα να βρω διαθέσιμα ώστε να δω το feeling και είναι αρκετά "βαριά" όταν αρχίσεις το typing. Επίσης Corsair δεν βρήκά πουθενά στα μεγάλα καταστήματα, μόνο Roccat (τα πιο φθηνά) κι αυτά στο Public.

 

Budget : ~250 euro

 

Τέλος, από Steelseries με απομάκρυνε το γεγονός ότι είναι όλα στο ίδιο look και μάλιστα θυμίζουν το κλασσικο MS mouse, από Razer (που παρεπιπτόντως μου τα πλάσαραν συνεχώς όλοι οι πωλητές) όλα στην αφή είναι εντελώς "κινέζικη πλαστικούρα", ή να το πω αλλιώς "πολύ ψεύτικα" και από Mad Catz απολύτως τίποτα πουθενά δεν βρήκα οπότε εδώ βάζω ένα μεγάλο ερωτηματικό.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Έγινε επεξεργασία από psygreg
Link to comment
Share on other sites

Δεν τα έχω ψάξει παραπάνω. Εγώ είμαι με CMStorm Red και θέλω αυτές τις μέρες να δοκιμάσω τα Brown. Θεωρώ τα red κορυφαία για παιχνίδια, αλλά με δυσκολεύουν στο γράψιμο (πολλά λάθη).

Ποντίκι έχω το Mionix Naos 7000. Επίσης κορυφαίο, αλλά σε σχέση με αυτά που κοιτάς, είναι σαφώς μεγαλύτερο και δεν ξέρω αν θα σε βολέψει. Δυστυχώς δεν το φέρνει κανείς Ελλάδα κι έτσι δε μπορείς να το δοκιμάσεις.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

με βάση αυτά που μου λέτε πάω σε Roccat. όμως εννοείτε πως θα συνεχίσω το ψάξιμο μιας θέλω να δω και τα Madcatz

 

επίσης δεκτές περισσότερες απόψεις !

Έγινε επεξεργασία από psygreg
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.