Jump to content



θεμα με java


Recommended Posts

Γεια σας παιδια προσφατα εβαλα τα windows 8 64bit και με καποια προγραμματα εχω θεμα..αρχικα παω στο site systemrequirementslab.com που βλεπεις αν ενα παιχνιδι το σηκωνει ο η/υ σου η να κατεβασεις την εφαρμογη..και ουτε μου την κατεβαζει δεν ανοιγει το παραθυρακι για το download και μου λεει οτι εχω παλιο version java αλλα εχω κανει το update και δεν ξερω τι συμβαινει..μηπως παιζει ρολο αν το εγκαταστησω στον φακελο program files η program files x86? και επισης με το steam εχω ενα θεμα μολις το εγκαταστω μεσω του cd του cod που εχω για να εγκαταστησω και το κοντ..μου εγκαταστειται αλλα μετα που παει να κανει update βγαζει αυτο εδω--> ''steam needs to be online to update. Please confirm your network connection and try again.

Link to comment
Share on other sites

Για την java https://www.java.com/en/download/manual.jsp

 

Για το steam υποθέτω έχεις λογαριασμό σωστά? Σου ζητάει να κάνεις login όταν το ανοίγεις? Κοίτα στο menu μέσα στο Steam πάνω πάνω λέει Steam View Friends.

 

Πας στο Steam και δες στο υποmenu αν έχει επιλογή για Go Online.

Link to comment
Share on other sites

Οχι αλλο συμβαινει με το steam.. βαζω το disk του codmw2 να το εγκαταστησω ολο απο την αρχη χωρις πριν να υπαρχει εγκατεστημενο steam ουτε τιποτα..και αυτοματα οπως ειναι γνωστο εγκαταστει πρωτα το steam..μολις μου το εγκαταστησει το steam παει να κανει update ωστε μετα απο το update να εγκατασταθει και το παιχνιδι αλλα στο update βγαζει αυτο και καθε φορα που παω να το ανοιξω προσπαθει να κανει το update του αφου αυτο χρειαζεται πρωτα για να ανοιξει κανονικα αλλα βγαζει το παραπανω μηνυμα. Τι να κανω?


τωρα οσον αφορα την java εχω δοκιμασει τα παντα οσον αφορα την εγκατασταση της και τετοια..δεν γινεται κατι

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.