Jump to content



Tethering android tablet με PC μέσω wifi


Recommended Posts

Σύνδεση φορητού DELL Inspiron 1721 Windows 7 με ταμπλέτα Cube 4.4. Η ταμπλέτα βλέπει το φορητό στο wifi hotspot, το ίδιο και ο φορητός, αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο διαδίκτυο της ταμπλέτας από τον DELL. Απαιτούνται κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις; Δεν μπορώ να βρω οδηγίες για τη συγκεκριμένη έκδοση android, μόνο για παλαιότερες.

Link to comment
Share on other sites

Καταρχάς Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη.

 

Έχω σύνδεση (συμβόλαιο) vodafone 3G με το 3G modem που μου έδωσαν από την vodafone. Μιας και πήρα το tablet και υποστηρίζει 3G σκέφτηκα να βάλω την sim του 3G σ'αυτό και να το κάνω wifi hotspot γαι να δίνω internet στο laptop που προανέφερα και έναν σταθερό με κάρτα wifi της tp-link. Ανοίγω το wifi hotspot από το tablet (android 4.4.2 :Settings>Wireless&Networks>More>Tethering&Portable hotspot>WiFi hospot>on) και μετα κάνω από laptop & desktop αναζήτηση για ασυρματα δίκτυα, βρίσκω το wifi hotspot που άνοιξα με το tablet ,συνδέομαι, αλλά όταν προσπαθώ να μπω στο internet είτε με το laptop, είτε με τον σταθερό δεν μπαίνει σε καμμια ιστοσελίδα (μου λέει τόσο ο φορητός ,όσο και ο σταθερός από το Network& Sharing Center ότι δεν έχει το δίκτυο μέσω του tablet internet connection). Το tablet μπαίνει κανονικά στο internet μέσω 3G ,όχι όμως τα άλλα δύο. Επίσης κατέβασα τα Pdanet+ & FoxFi και εαν κάνω USB/bluetooth Tethering  μπαίνουν και τα 3(tablet, laptop, desktop) κανονικά στο internet .Το ζήτημα είναι πως κάτι τέτοιο δε βολεύει μιας και ο σταθερός δεν έχει ΒΤ και το ΒΤ του φορητού ζήτημα να δουλεύει στα 10 μέτρα μετά χάνει την σύνδεση με το tablet, ένω το USB δεν είναι καθόλυ πρακτικό.


Κάνεις το ταμπλετ Wi-Fi hotspot αν κατάλαβα σωστά; Όταν λες δε μπορεί να συνδεθεί;

Δοκίμασε χωρίς κωδικό

Δοκίμασα και χωρίς κωδικό το wifi network συνδέεται αλλά δεν έχω internet στο laptop.

 

Το tablet έχει 3g module και παίρνει απο εκεί internet που θες να το μοιραστείς και στο λαπτοπ η καταλαβα και εγω λάθος

Σωστός, ανοίγω το wifi hotspot , συνδέω το laptop σ'αυτό ,αλλά δεν έχω internet ,που στο tablet δουλεύει κανονικά. 

 

Το πρόβλημα στοην ουσία δεν είναι να στήσω το δίκτυο wifi μεταξύ των 3 συσκευών αλλά να διαμοιράσω το 3G internet από το tablet στα άλλα 2.

Έγινε επεξεργασία από ΣτοΠαραΠεντε
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.