cosmic Posted December 22, 2004 #1 Share Posted December 22, 2004 Σκέφτομαι να αγοράσω το nec3500. Aυτό που με προβληματίζει είναι αν η εκδοση του nero πουχρησιμοποιώ θα το αναγνωρίσει (Εχω το nero 6.0.0.0).Σε περίπτωση που δεν τι πρέπει να κάνω???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Posted December 22, 2004 #2 Share Posted December 22, 2004 Κατα 99% θα στο αναγνωρισει, διαφoρετικα αν εισαι αθηνα μπορουμε να σε προμηθευσουμε με μια trial 6.6.0.3 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Posted December 22, 2004 #3 Share Posted December 22, 2004 Είναι απλό φίλε cosmic. Το NEC 3500A που θα αγοράσεις θα έχει μέσα έκδοση του Nero που θα το αναγνωρίζει ακόμα κι αν το πάρεις bulk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Posted December 22, 2004 #4 Share Posted December 22, 2004 αν το παρει bulk δεν θα εχει σοφτ...τουλαχιστον το δικο μου δεν ειχε...ουτε καλωδιο...το πηρα απο e-shop...κι επισης στο πλαισιο το ιδιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Posted December 23, 2004 #5 Share Posted December 23, 2004 Εγώ το πήρα bulk από multirama και είχε μέσα το drive και ένα CD με το NERO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Posted December 23, 2004 #6 Share Posted December 23, 2004 Αρχική απάντηση από planetman Εγώ το πήρα bulk από multirama και είχε μέσα το drive και ένα CD με το NERO. ναι με 5-10 Ευρώ παραπάνω παίρνεις και το software Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Posted December 23, 2004 #7 Share Posted December 23, 2004 Ρε παιδιά, το NERO 6 express μήπως είναι λίγο μούφα? Διότι σε παραπάνω από 2 περιπτώσεις, σε διαφορετικά PC μου έχει καταστρέψει 2 CD + 2 DVD σε ίντερνετ καφέ αλλά μου κάνει και τα ίδια με το καινούριο μου το NEC3500, με εγκατάσταση από το μαγαζί που το αγόρασα με γνήσιο cd εγκατάστασης. Και μιλάμε τώρα για διαδικασία τυφλοσούρτη για εγγραφή. Πολύ εύκολη. Και συγγνώμη αν ακούγομαι λίγο Off Topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Posted December 23, 2004 #8 Share Posted December 23, 2004 spc, 5-10 παραπάνω; 71.40 το πήρα τελική στην Κρήτη. Δεν νομίζω να είχε και άλλη έκδοση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Posted December 23, 2004 #9 Share Posted December 23, 2004 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το κλασικό παλιό Nero. Ούτε Express, ούτε τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Posted December 24, 2004 #10 Share Posted December 24, 2004 Και τελικά αγόρασα καινούρια cd, dvd και τα έγραψα με τον παλιό καλό Νέρωνα, που όλοι ξέρουμε και εμπιστευόμαστε :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Posted December 24, 2004 #11 Share Posted December 24, 2004 Αρχική απάντηση από H.A.Balafoutre [Σήμερα, στις 15:17] Και τελικά αγόρασα καινούρια cd, dvd και τα έγραψα με τον παλιό καλό Νέρωνα, που όλοι ξέρουμε και εμπιστευόμαστε :D :T: Μια αλλη ερωτηση και ας ειμαι λιγο offtopic:D Εχω το 6.6.0.0...και μολις κανω ελαχιστοποιηση μου αλλαζει τον κερσορα και το κανει διαφορετικο γιατι????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.