Jump to content

planetman

Premium Members
  • Content Count

    1,369
  • Joined

  • Last visited

About planetman

  • Rank
    Registered User
  • Birthday 05/06/1983

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
  • Ενδιαφέροντα
    Judo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Χρόνια πολλά κοπέλια.
  2. Ολοκληρωμένα reviews κι από μένα
  3. Μια χαρά είναι ρε παιδιά το παιχνίδι. Καιρό είχα να διασκεδάσω τόσο!
  4. Ρε παιδιά, εχθές πήγα να το δοκιμάσω κι εγώ, όταν όμως πάει να μπει δείχνει το logo του παιχνιδιού, φορτώνει η μπάρα και μετά μαυρίζει η οθόνη και κολλάει εκεί. Είναι γνωστό το πρόβλημα; Στο σύστημα της υπογραφής.
  5. Αυτόματο tracking + οδήγηση με 2ο τηλεσκόπιο και με τη βοήθεια laptop + webcam. Ολόκληρη ιστορία... Δείτε τις εδώ: http://www.astrovox.gr/forum/album_pic.php?pic_id=9002 http://www.astrovox.gr/forum/album_pic.php?pic_id=9003
  6. Εδώ βλέπουμε το Μ31 ή γαλαξίας της Ανδρομέας, ο πιο κοντινός γαλαξίας στον δικό μας στα 2,5 εκατομμύρια έτη φωτός μακριά. Canon 350D πάνω σε τηλεσκόπιο 480mm f/6. 10*10min και ISO800 και επεξεργασία στο photoshop. ΥΓ: Τις μικραίνει πολύ το forum! Χάνεις όλη τη μαγεία της φωτογραφίας...
  7. Ψιλοάσχετες φώτος αλλά τις ανεβάζω για να δείτε και μια άλλη πλευρά της φωτογραφίας, την αστροφωτογραφία. Εδώ βλέπουμε το Μ8 ή νεφέλωμα της λιμνοθάλασσας σε ένα πολύ πυκνό πεδίο του γαλαξία μας. Canon 350D πάνω σε τηλεσκόπιο 480mm f/6. Μιάμιση ώρα συνολική έκθεση (9*10min) και ISO800 και επεξεργασία στο photoshop.
  8. Έκανα bios update αλλά πάλι αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Αλλάζω το FSB αλλά δεν αλλάζει, το cpuz δείχνει πως είναι 200Mhz όπως και τα windows, ενώ όταν μπαίνω στο bios δείχνει πως είναι εκεί που το πήγα που όμως δεν είναι όπως δείχνουν και οι επιδόσεις. Το cool & quiet το έχω απενεργοποιημένο καθώς και το spread spectrum. Τί μπορεί να φταίει; Το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό;;;;;
  9. Τελικά έκανα bios update με ένα usb. Το θέμα όμως είναι πως πάλι αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Αλλάζω το FSB αλλά δεν αλλάζει, το cpuz δείχνει πως είναι 200Mhz όπως και τα windows, ενώ όταν μπαίνω στο bios δείχνει πως είναι εκεί που το πήγα που όμως δεν είναι όπως δείχνουν και οι επιδόσεις. Το cool & quiet το έχω απενεργοποιημένο καθώς και το spread spectrum. Τί μπορεί να φταίει; Το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό;;;;;
  10. Stealth, απενεργοποιημένες έχω αυτές τις 2 επιλογές αλλά στα windows δείχνει πως έχω κολλήσει στα 200MHz. Την τελευταία εβδομάδα προσπαθώ να κάνω bios update αλλά δεν μπορώ. Μάλλον κατέληξα πως το floppy μου είναι προβληματικό, δεν μπορώ να κάνω χωρίς να χρησιμοποιήσω floppy;
  11. Τελικά το πρόβλημα με τον ήχο λύθηκε, έβαλα 48KHz αντί 96KHz που είχα βάλει στις ρυθμίσεις. Αντιμετωπίζω όμως ένα άλλο θέμα, πειράζω το FSB αλλά φαίνεται να είναι κλειδωμένο στα 200MHz. Κατέβασα το τελευταίο bios να δω αν θα αλλάξει κάτι.
  12. Τελικά το πρόβλημα με τον ήχο λύθηκε, έβαλα 48KHz αντί 96KHz που είχα βάλει στις ρυθμίσεις. Αντιμετωπίζω όμως ένα άλλο θέμα, πειράζω το FSB αλλά φαίνεται να είναι κλειδωμένο στα 200MHz. Κατέβασα το τελευταίο bios να δω αν θα αλλάξει κάτι.
  13. Τί εννοείς με το front panel audio; Δεν κατάλαβα...
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.