GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2004 Που μπορω να βρω τετοια πραγματα ρε παιδες?Πηγα σε 2-3 ηλεκτρονικαδικα-ηλεκτρολογικαδικα() της γειτονιας μου αλλα δεν ειχαν κ μου ειπε ο ενας να παω σε μαγαζι με βιομηχανικο εξοπλισμο....αλλα νομιζω οτι ελεγε ^%$*^*^@!#@...! Unseen,whitewolf,hipro η οποιος αλλος ξερει,σας παρακαλω τα φωτα σας...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 22, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 ΑΚΥΡΟ...Βρηκα......οποιος αλλος θελησει ποτε.....να παει στην ΕΨΕΜ στην πειραιως η στον Σολδατο... .-over Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 23, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 πως ειναι δυνατον να χαλασες τον πυκνωτη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 23, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από unseen πως ειναι δυνατον να χαλασες τον πυκνωτη? οχι βρε συ....πηρα εναν danfoss απο ενα παλιο prommie αλλα δεν ειχε πυκνωτη κ starter....κ θελω να τα βαλω για να τον εχω για κενο κτλ....10.5 κιλα ειναι ο ατιμος...μου βγηκε η μεση να τον κουβαλαω.....απο την μερα που ειπα οτι θα ασχοληθω με την extreme ψυξη το δωματιο μου ειναι σαν μπου^%^$%*&(......!Μονο να κοιμαμαι χωραω...!off topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.