Jump to content



αγορα smartphone απο aliexpress.com


absolom

Recommended Posts

καλησπερα στο φορουμ

 

μετα απο αρκετο ψαξιμο για αγορα νεου smartphone κατεληξα στο lenovo s850+ octacore

 

http://www.aliexpress.com/item/Lenovo-S850-Octa-Core-android-Smart-wake-mobile-phone-MTK6592-5-inch-HD-Gorilla-Glass-Screen/32309247186.html

 

δεν εχω αγορασει ξανα απο το aliexpress.com, γι αυτο και εχω μερικες αποριες

1.αξιοπιστια 2.χρονος παραδοσης (15-60days china post registered mail) ή dhl 3-8days 40$ χρεωση. 3.τι γινεται με το τελωνειο

 

αν καποιος γνωριζει  η εχει αγορασει απο το συγκεκριμενο ας μας πει τι ισχυει 

 

ευχαριστω πολυ

Link to comment
Share on other sites

Εχω αγοράσει 2 φορές απο aliexpress. Και τοι δύο φορές ήταν για μπαταρίες που δε μπόρεσα να τις βρω κάπου αλλού.

 

Ο τρόπος πληρωμής είναι η πιστωτική/prepaid σου κάρτα. Δεν υπάρχει paypal.

Η αποστολή έγινε και τις δύο φορές με Singapore post και είχα τα πράγματα εδώ σε λιγότερο απο 20 ημερολογιακές μέρες.

 

Τώρα για το ποσό που κάνει το τηλέφωνο θα δύσταζα να μην είχα το paypal απο πίσω αλλά μετά απο δύο πληρωμές που όλα πήγαν ρολόι ίσως να το τολμούσα, αφού βέβαια πρώτα είχα ψάξει τα γνωστά Κινεζομάγαζα.

Link to comment
Share on other sites

Ναι γι αυτά τα μαγαζιά λέω. Επίσης μπορείς να βρεις και άλλα στην ανάλογη κατηγορία του φόρουμ με τα οποία θα έχεις και πιο άμεση επικοινωνία.

http://www.thelab.gr/forum/184-talk-to/

 

Για το τελωνείο δε θα έχεις πρόβλημα θεωρώ. :)

Εγώ τουλάχιστον με 4 κινητά και ένα τάμπλετ δε πέρασα τελωνείο :)

Link to comment
Share on other sites

Το aliexpress σου παρεχει το ιδιο προστασια, ειναι σαν το ebay. Αν και θα σου προτεινα να το παρεις απο καποιο κινεζομαγαζο γιατι απο ali πρεπει να εισαι σιγουρος για τον πωλητη, αλλιως μπορει να σου ερθει κλωνος. Στα μαγαζια που αναφερεις προσθεσε και τα vickmall και geekbuying στα υποψην. Οσο για το τελωνειο, τον τελευταιο καιρο εχουν δυσκολεψει λιγο τα πραγματα και γινονται περισσοτεροι ελεγχοι απ'οτι παλαιοτερα. Ειδικα με nl post πολλα μπαινουν τελωνειο.

Έγινε επεξεργασία από zananiro
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Οσο για το τελωνειο, τον τελευταιο καιρο εχουν δυσκολεψει λιγο τα πραγματα και γινονται περισσοτεροι ελεγχοι απ'οτι παλαιοτερα. Ειδικα με nl post πολλα μπαινουν τελωνειο.

Για το τελεώνείο έμένα μου έρχεται με  nl post αλλά στη Αγγλία....ελπίζω να μην έχω πρόβλημα!!!!

Link to comment
Share on other sites

Για το τελεώνείο έμένα μου έρχεται με nl post αλλά στη Αγγλία....ελπίζω να μην έχω πρόβλημα!!!!

Για Ελλαδα αναφερθηκα οπου οι ελεγχοι εχουν γινει σχετικα πιο αυστηροι σε σχεση με παλαιοτερα το τελευταιο διαστημα, ειδικα για δεματα που περνουν απο Θεσσαλονικη. Παλαιοτερα με singapore post και nl post συνηθως δεν υπηρχε προβλημα. Εννοειται οτι με courier οπως dhl οτι θα περασει τελωνειο 100%, οπως συνεβαινε παντα. Δεν γνωριζω Αγγλια τι γινεται.
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

ρε παιδια τα sites στο "talk to.." (οπως το geekbuying)ειναι σιγουρα αξιοπιστα? γιατι εχω δει πολυ κακες κριτικες!

Απο banggood, geekbuying και gearbest εχω ψωνιζει αρκετα πραγματα. Απο προσωπικη εμπειρια, αλλα και απο εμπειριες αλλων, μπορω να σου πω οτι ειναι αναμεσα στα αξιοπιστα μαγαζια απο κινα. Τα προιοντα τους ειναι 100% αυθεντικα, οποτε δεν εχεις αγχος να σου ερθει κλωνος. Αυτος ειναι και ο βασικος λογος που ειναι αναμεσα στα μαγαζια που ψωνιζω απο κινα. Οσον αφορα το after sales support, σε γενικες γραμμες θεωρειται μετριο, οπως ειναι αλλωστε και για τα περισσοτερα κινεζομαγαζα. Τωρα εξαρταται και το τι θελεις να αγορασεις, πχ αν θες κινητο, το καλυτερο μαγαζι απο κινα με διαφορα ειναι το vickmall. Εχει το καλυτερο aftersales support αποδεδειγμενα. Αν θες πχ tv box ή καποιο power bank οπου κυκλοφορουν πολλοι κλωνοι, κοιτας πρωτα αξιοπιστια οσον αφορα την γνησιοτητα των προιοντων. Απο τα υπολοιπα μαγαζια που υπαρχουν στο talk to δεν εχω ψωνισει, οποτε προσωπικη αποψη δεν εχω, αλλα με αυτα που εχω διαβασει απο εμπειριες αλλων, απο coolicool και meri θα αγοραζα μονο αν δεν εβρισκα κατι που ηθελα πολυ στα υπολοιπα.
Link to comment
Share on other sites

απλα googlara gia geekbuying(kai pandawill an to kserei κανεις) και ειδα παρα πολλα παραπονα.. ενω εδω ολοι ειναι οκ ξερω γω και εχω μπερδευτει... ειναι σιγουρακι οτι ειναι οκ? και ποσο κανουν να φτασουν? γιατι σκεφτομαι για κινητο και τα 100+ ευρω δεν ειναι λιγα..
κανα επιπλεον τιπ? 
ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

απλα googlara gia geekbuying(kai pandawill an to kserei κανεις) και ειδα παρα πολλα παραπονα.. ενω εδω ολοι ειναι οκ ξερω γω και εχω μπερδευτει... ειναι σιγουρακι οτι ειναι οκ? και ποσο κανουν να φτασουν? γιατι σκεφτομαι για κινητο και τα 100+ ευρω δεν ειναι λιγα..

κανα επιπλεον τιπ?

ευχαριστω

Παραπονα θα διαβασεις για ολα σχεδον τα μαγαζια. Οταν αγοραζεις κατι αξιας, καλο ειναι να κοιτας το after sales support. Εφοσον θες κινητο και εχεις τη δυνατοτητα να αγορασεις απο εξωτερικο λογω capital controls, εγω προσωπικα θα σου ελεγα να κοιταξεις πρωτα το vickmall, εχει λιγο υψηλοτερες τιμες αλλα ειναι εγγυηση. Αγοραζεις παντα με paypal, μιλας στο online chat για να σιγουρευτεις για τη διαθεσιμοτητα, ζητας καποιο εκπτωτικο κουπονι ή καποιο δωρο (θηκη, handsfree κλπ ) και επιλεγεις αποστολη με απλο ταχυδρομειο singapore post, china post, nl post κλπ, οχι courier. Συνηθως το δεμα ερχεται μεσα σε 12-30 μερες. Τωρα που δεν εχει κινηση λογικα θα ερθει γρηγορα. Αν δεν βρεις αυτο που ψαχνεις στο vickmall, κοιτα και banggood, geekbuying, gearbest, everbuying, θεωρουνται αξιοπιστα. Οσο αξιοπιστο ομως και αν ειναι ενα μαγαζι, απο τη στιγμη που αποφασιζεις να αγορασεις απο κινα θα πρεπει να εισαι προετοιμασμενος για ολα. Πχ σε περιπτωση βλαβης, θα σου παρει τουλαχιστον 1 μηνα περα δωθε το κινητο για επισκευη και θελει υπομονη για να συνενοηθεις με τους κινεζους. Έγινε επεξεργασία από zananiro
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.