Jump to content

Θα έχω πρόβλημα??

vdeseris

Recommended Posts

Πριν λίγο κυριολεκτικά έπεσε από την κάρτα γραφικών μου αυτό. Η καρτά λειτουργεί άψογα. (Ως τώρα βέβαια) Μιλήστε μου ειλικρινά... Θα έχω πρόβλημα???

post-745-1416071458,3269_thumb.jpg

αν η μεγεθυνση ειναι τοσο μεγαλη οσο μου φαινεται αυτο μοιαζει με αυτα τα αναριθμητα κουτακια που ειναι κολλημενα πανω στο pcb......αυτα που εχουν και οι μητρικες.........εχω την εντυπωση με τις ελαχιστες γνωσεις που εχω πανω σε κυκλωματα οτι ειναι κομβος ολοκληρωμενου..............μπορει να λεω και μαμακιες απο την ασχετοσυνη μου.......

αν δεν σου παρουσιασε προβλημα ακομα η καρτα μπορει να μην ειναι και τοσο σημαντικο.......αλλα και παλι για να υπηρχε καποιο λογο εξυπηρετουσε..........

καλη τυχη..........:crazy:

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 00:26]

Κοιτα αυτο εχει ξναναγινμε την καρτα του fireblade.Δεν θα εχεις προβλημα αλλα καλο θα ειναι να το κολησουμε ....προσωρινα δοκιμασε ην χρηση λογκο.

ΟΚ. Θα το δοκιμάσω. Αλλά τι ακριβώς εξυπηρετεί αυτό?

Μια που εχω μια σχετικη εμπειρια στο ξεκόλλημα smd:whistling νομιζω οτι θα εισαι οκ αρκει να μην πεσουν και αλλα ..........Φυσικα εξαρτάται και απο πιο σημειο της κάρτας ξεκόλλησαν. Η δικια μου καρτα παντος δούλευε αψογα με τέτοια 2 ξεκολλημενα

Καλο θα ηταν παντως οπως λεει και ο Βαγκ να κολληθει παλι πισω στην θεση του

Αρχική απάντηση από eleven [Σήμερα, στις 00:33]

Μια που εχω μια σχετικη εμπειρια στο ξεκόλλημα smd:whistling νομιζω οτι θα εισαι οκ αρκει να μην πεσουν και αλλα ..........Φυσικα εξαρτάται και απο πιο σημειο της κάρτας ξεκόλλησαν. Η δικια μου καρτα παντος δούλευε αψογα με τέτοια 2 ξεκολλημενα

Καλο θα ηταν παντως οπως λεει και ο Βαγκ να κολληθει παλι πισω στην θεση του

Στο κόλλημα έχεις εμπειρία? (Ή μόνο στο ξεκόλλημα?:p ) Ποιος είναι ο πιο σωστός τρόπος να το κολλήσω?

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 00:36]

βασιλη θα σου μιλησο ειληκρινα.....δεν θα εχεις προβλημα:hehe: (ηλικρινα δεν ξερω)

Θοδωρή σε ευχαριστώ! Τώρα ησύχασα... :D :D Πάω για NFSU!! (Για test drive της κάρτας φυσικά;) )

όχι βρε ή κράτα το και ας το να στο να το κολλήσεις/σουν με κολλητήρι ή παίξ την έτσι σαματς και τι? (αντικείμενο:κάρτα)

έπρεπε να βάλεις και ένα νόμισμα δίπλα να καταλάβουμε γιατί μέγεθος Caps μιλάμε αν πρέπει να είναι από τα μεγάλα έτσι όπως το κόβω. γενικά αν δεν είναι από αυτά γύρω στο πυρήνα δε θα έχεις πρόβλημα έξαλλου αν το μέγεθος του είναι αυτό που υπολογίζω η κόλληση του δε θα προβληματίσει.

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 04:51]

όχι βρε ή κράτα το και ας το να στο να το κολλήσεις/σουν με κολλητήρι ή παίξ την έτσι σαματς και τι? (αντικείμενο:κάρτα)

έπρεπε να βάλεις και ένα νόμισμα δίπλα να καταλάβουμε γιατί μέγεθος Caps μιλάμε αν πρέπει να είναι από τα μεγάλα έτσι όπως το κόβω. γενικά αν δεν είναι από αυτά γύρω στο πυρήνα δε θα έχεις πρόβλημα έξαλλου αν το μέγεθος του είναι αυτό που υπολογίζω η κόλληση του δε θα προβληματίσει.

Γιάννη είναι από τα μεγάλα που είναι γύρω από τις μνήμες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.