Jump to content

ΠΡΟΣΟΧΉ ΜΕ ΜΣΙ 6800GT OEM από scan!!!

Dolly

Recommended Posts

Λοιπών αν έχετε παρακολουθήσει το thread με την ʼθη SLI θα ξέρετε πως έστησα τώρα ένα μηχάνημα και πήρα και την ΜΣΙ 6800GT OEM από το scan. Όταν παρήγγειλα έστειλα mail να ρωτήσω αν είναι μια κανονική 6800GT και απλά είναι τόσο φτηνή λόγο OEM η αν είναι underclocked η κάτι άλλο. Τότε είχε 255 λίρες αν θυμάμαι καλά με το ΦΠΑ που είναι 45 λίρες πιο φτηνά μίνιμουν από τις κοινές GT που είναι bundle και έχουν από 300 λίρες+ . Μου είπαν πως είναι μια κανονική 6800 GT και ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Αν διαβάστε το post μου θα είδατε πως έχω απορίες γιατί από όταν έστησα στο σύστημα τρέχω 3D MARK 05 03 και δεν περνώ τα αναμενόμενα αποτελέσματα. (05 μου δίνει 3850 σε GT speed). Επίσης η μνήμη έτρεχε στα 900 αντί 1000. Ταχύτητα πιάνει και τις Ultra χωρίς πρόβλημα αλλα τελικά διάβασα και στο site, αλλα και διαπίστωσα πως έχει 12 πίπες enabled αντί για 16 που έχει κανονικά η GT. Δεν έχω δοκιμάσει να τα ενεργοποιήσω τα αλλα, και έστειλα και mail στο scan, που είμαι σίγουρος πως θα μου την αντικαταστήσουν γιατί είναι πολύ εξυπηρετικοί, απλά σας προλαβαίνω μην δελεαστείτε από την τιμή, και την πάρετε και νομίζετε πως παίρνετε κανονική GT γιατί ΔΕΝ ΠΑΊΡΝΕΤΕ!

Αυτό ήθελα να σας πω, γιατί μέρες που είναι όλο και κάποιος μπορεί να την χτύπαγε!

UPDATE:

Λοιπών όπως σας έλεγα για το service του scan, και γιατί το προτείνω. Με πήρα τηλ 1.5 ώρα αφού έστειλα το mail, μου ζητήσανε συγγνώμη, και θα έρθουν να πάρουν την κάρτα, και θα μου φέρουν μια κανονική GT στην οποια θα πληρώσω την διαφορα μονο.

Οποτε 2 points,

a) Είναι οδός 12άρα και προσέχετε.

B) Είναι καταπληκτικοί στους πελάτες τους:)

Μακαρι και τα ελληνικα μαγαζια να λειτουργουσαν ετσι.

Στην ιδια περιπτωση θα :whistling

Επειδη εχω παρει και εγω την ιδια καρτα θα σου πω οτι δεν θα το μετανοιωσεις.

Καλα κανεις και επιστρεφεις την αλλη:T:

Ναι καλά έχεις δίκιο, σε αντίστοιχη περίπτωση στην Ελλάδα θα είχα πάρει τα... μου!

Αλλα εδώ δεν είχα άγχος γιατί τους έχω δει πως δουλεύουν 5 χρονια τώρα :)

Το καλο είναι πως λύθηκε το θέμα γιατί είχα τρελαθεί με το mobo φοβόμουνα πως κάτι έφταιγε από αυτό!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.