Jump to content



mobililite kingston wireless g2 . πρόβλημα στο παίξιμο βίντεο.


Recommended Posts

γεια σας . σχετικά πρόσφατα αγόρασα το ipad air 2 . καλό χρυσό αλλά έχει μία έλλειψη που είναι πολύ κακή . δεν έχει επεκτάσιμη μνήμη, card reader ή usb 3.0 θύρα για να επεκτείνεις το δίσκο της συσκευής .

έψαξα στο διαδίκτυο για να βρώ τρόπους να επεκτείνω την μνήμη και έπεσε το μάτι μου στους δίσκους με wi fi και σε αυτά τα card reader ta wireless .

επειδή είχα δίσκο 2,5 είπα να δοκιμάσω το δεύτερο μιας  και οι δίσκοι πάνε στα 200 ευρώ .

μια χαρά στην αρχή. πάλεψα να το φορτίσω . (στο apc το πολυπριζο με τις θύρες 5 βολτ 2,4 αμπέρ δεν φόρτισε ούτε μετά από οκτώ ώρες . μόλις έβαλα τον αντάπτορα usb σε ρεύμα του κινητού άλλαξε χρώμα η ένδειξη της μπαταρίας και το φόρτισε μέσα σε 4 ώρες . στο πισι δεντο δοκίμασα να δω εαν φορτίζει. πάντως μέσω usb μεταφέρει αρχεία . γύρω στα 20 mbyte /sec στην κάρτα μνήμης πού έχω .

 και εδώ είναι το περίεργο . διαβάζει όλα  τα αρχεία που του έβαλα.(δεν τα υποστηρίζει όλα ,αλλά δεν εμφανίζει κανένα κινέζικο ή σφάλμα . ) , σε στρεαμινγκ διαβάζει τις φωτογραφίες τις jpeg των 10 mbyte η καθεμία που έχω , τα video της gopro που έχω τα παίζει όλα χωρίς buffer .(24000kbps rate ) . μόλις έβαλα ένα βίντεο από την dslr Που έχω με ρυθμό 45000 kbps έκανε buffer κάθε 3 sec μετά σταμάταγε και ξεκίναγε  κάθε 3 δευτερόλεπτα . μόλις κατέβασα το βίντεο στα offline files της εφαρμογής ο ίδιος player το έπαιζε μια χαρά .

έκανα έναν υπολογισμό και τα 45.000 kbps είναι 8 mbyte το δευτερόλεπτο. την κάρτα μνήμης την περασε τουλάχιστον με 20 mbyte to δευτερόλεπτο . το σκληρό ακόμα πιο γρήγορα .

μήπως έχει αργό επεξεργαστή ??? μήπως φταίει το wifi ???

(είδα βίντεο από review και έκανε stream ταυτόχρονα σε τρεις συσκευές και όλες έπαιζαν ταυτόχρονα βίντεο. το όριο του είναι τρεις συσκευές . )

 

edit έκανα λάθος . ο ρυθμός μεταφοράς της μνήμης που γράφω παραπάνω είναι μέσω usb και του πισι και όχι μέσω wifi και πισι .η ερώτηση ισχύει .

Έγινε επεξεργασία από Γεώργιος
Link to comment
Share on other sites

προφανως για να κανει Buffering φταινει η ταχυτητα συνδεσης.

το wifi ακομα και το n δεν ειναι οτι καλυτερο για streaming τοσο μεγαλων bitrate.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.