Jump to content


Elephone:Όλα τα νέα της κινέζικης εταιρείας Εlephone!


vickygo

Recommended Posts

Σύγκριση ELEPHONE P8000 vs MEIZU MX5

 

Μετά τις πρώτη ανακοίνωση για την κυκλοφορία του Meizu MX5, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι συγκρίσεις αυτή την φορά με την ανερχόμενη Elephone και το Εlephone p8000.
Tο Elephone p8000, ένα καταπληκτικό τηλέφωνο, σε μια τιμή οικονομικότερη απο το Meizu MX5(όπως και άλλα της κατηγορίας του), το οποίο φαίνεται να αποδίδει εξίσου καλά.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=qnwgQwFtdzY&feature=youtu.be

Link to comment
Share on other sites

Χωρίς καμία παρεξήγηση αλλά είναι σα να συγκρινεις μηλα με πορτοκαλια...

Και εξηγούμαι.. Το elephone p8000 είναι χειρότερο από το προκάτοχό του p7000 σε όλα σχεδόν τα χαρακτηριστικά και προφανώς πολύ μα πολύ κατώτερο από το Meizu MX5 στα πάντα εκτός μπαταρίας.

Σοβαρή σύγκριση θα γινόταν ίσως με το επερχόμενο μοντέλο της elephone p9000 όπου έχει αντίστοιχα χαρακτηριστικά με το MX5 αλλά καλύτερο επεξεργαστή/ram.

Δεν μπορείς να συγκρινεις άμεσα κινητά με τέτοιο χάσμα χαρακτηριστικών, τιμής και το σημαντικότερο όλων υποστήριξης. Όποιος πέρνει elephone πρέπει να ξέρει οτι ούτε το OS της εταιρίας δουλεύει σωστά, με αποτέλεσμα ported rom από vibe,flame να είναι μονόδρομος κ η υποστήριξη από την εταιρία πέρα βρέχει.

Οπότε ξεκάθαρη νίκη υπέρ του MX5 και όλα τα αλλά είναι promotion μπας κ φύγει ποτέ η ρετσινια από το όνομα της elephone (πράγμα δύσκολο μέχρι στιγμής). Αν το elephone p9000 κυκλοφορήσει στην τιμή 300-320$ τότε θα εξαφανίσει τον ανταγωνισμό, αν έχει στην πραγματικότητα τα χαρακτηριστικά που λένε...

Έγινε επεξεργασία από felix
πιπέρι...
Link to comment
Share on other sites

@felix Σορρυ :)

Η Elephone βγάζει πολύ καλές συσκευές σαν ποιότητα κατασκευής τελευταία, το κακό χουι που έχει είναι κάποια ψεύτικα spects που γράφει στις συσκευές της και το πολύ μα πολύ κακό OS που προσφέρει. Κυκλοφορεί καινούρια κινητά γεμάτα με προβλήματα τα οποία λύνονται (αν λυθούν) σε βάθος χρόνου.

Με λίγα λόγια οι συσκευές της δεν προτείνονται για κάποιον π θέλει από την πρώτη μέρα "out of the box" εμπειρία χρήσης.

Αν το p9000 κυκλοφόρησει χωρίς προβλήματα θα σκισει.

Έγινε επεξεργασία από BasiliCeLew
Link to comment
Share on other sites

 

Νέο update για το elephone p7000

όλες οι roms είναι διαθέσιμες για το P7000 συμπεριλαμβανομένων roms τρίτων. Αυτό το αρχείο apk δεν υποστηρίζει τηλέφωνα με Android 5.0, εκτός του P7000. link:  http://bbs.elephone....ml#.VaTiqvmqqkp

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.