Jump to content



xiaomi μη4 τούμπα και δεν ανοίγει


Recommended Posts

λοιπόν μάγκες, μου έπεσε το xiaomi μη4 από το κρεβάτι (δεν είναι και κάνα τρελό ύψος) και τώρα δεν ανοίγει, το κινητό το έχω 3-4 μέρες, και έχω ψιλό φρικάρει ξέρω γω μην χάλασε ακόμα δεν το πήρα.. επειδή μου φαίνεται υπερβολικά χαζό μετά από μια τούμπα του μισού μέτρου~ το κινητό να ήρθε στο τέλος του, θέλω καμια ιδέα για το τι να κάνω..

Link to comment
Share on other sites

Το mi4 έχει αποσπώμενη μπαταρία. Βγάλτη, ξαναβάλτη και βάλτο στο ρεύμα για φόρτιση για όλη τη μέρα. Εάν δεν έχει σπάσει κάτι, λογικά θα πάρει μπρος. Είδα το έγραψε και στο insomnia....

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Κοίτα εξαρτάται πως έπεσε και πάνω σε τι. Εάν χτύπησε με την γωνία, μπορεί να πάθει ζημιά. Αν πέσει σε μάρμαρο/μωσαϊκό θα χτυπήσει πιο πολύ από παρκέ. Εγώ όλα τα κινητά τα έχω σε θήκη. Το mi3 έχει φάει πολλές πτώσεις λόγω μικρού, αλλά το προστατεύει η θήκη. Έχω βρει μία τύπου bublebee που είναι φοβερή!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.