Jump to content



Γρηγορη επιλογη


fotme

Recommended Posts

Τρεις ειναι οι επιλογες :

1.Tagan 420 ιxeye

2.ocz modstream 450

3. akasa AK-P460FG

κανενα απτα τρια δεν ειναι ρυθμιζομενο, βαρυτητα δινεται στο case modding χαρακτηρα τους. μου αρεσει στο ocz οτι βαζεις οτι καλωδιο θελεις οποτε δεν πιζεις οπως στο tagan (να μου πεις του κανεις sleeving..). To kako με το ocz ειναι οτι θα ειναι διαθεσιμο απο γεναρη, αποτε μαλλον χιονι το κοβω. Το ακασα δεν ξερω κατι με χαλαει, παροτι εχει δυο γραμμες 12 (αληθεια σε τι βοηθαει???) συνολο 26 εναντιθεση με το tagan που εχει 22. η αγορα γινεται tommorow αντε max παρασκευη.

Περιμενω προτασεις guys

Link to comment
Share on other sites

ocz και αν βαριέσαι να περιμένεις πάρε το 420 (ρυθμίζεις και την 3.3 κ την 5ρα και την 12ρα και είναι ένα πολύ αξιόπιστο για εμένα τροφοδοτικό) μιας και μίλισες για το modding τους είναι και πολύ όμορφο και το μεταλό του και το χρώμα του..αλλά αν είναι να πάρεις τροφοδοτικό μόνο για ομορφιά πάρε ενα της πλάκας κάντο βίδες και φτιάχτο κουκλί..υπάρχουν πολλά κουτιά κτλ που μπορείς να κάνεις όμορφο ένα τροφοδοτικό..

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Pc-Corner

ocz και αν βαριέσαι να περιμένεις πάρε το 420 (ρυθμίζεις και την 3.3 κ την 5ρα και την 12ρα και είναι ένα πολύ αξιόπιστο για εμένα τροφοδοτικό)

Αν δεν κανω λαθος το μονο 420 ειναι to powerstream το οποιο οντως ειναι ρυθμιζομενο, αυτο που λεω εγω ειναι το modstream το οποιο βγαινει σε 450 και 520 only. Αυτο δεν ειναι ρυθμιζομενο αλλα εχει το μεγαλο συν οτι βαζεις οτι καλωδιο χρειαζεσαι και ολα τα καλωδια ειναι uv sleeved. Περασα πριν λιγα λεπτα απο γερμανο, tagan γιοκ απο δευτερα οπου μαλλον θα ερθει και το ocz. Oποτε δευτερα is the big modding day!!

Link to comment
Share on other sites

Εγω προτεινω το tagan 480 απο e-shop γυρω στα 90ευρω...

Πιστευω πως ειναι πολυ καλη ευκαιρια και πολυ καλο τροφοδοτικο. (σε αλλα μαγαζια το ιδιο παει και μεχρι 150 ευρω)

Απο τα τρια δικα σου θα επαιρνα το OCZ αν δεν με ενοιαζαν τα λεφτα, και το ταγαν για οικονομια. Αkasa τροφοδοτικο δεν μου κανει η καρδια να παρω...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.