Jump to content



αναβάθμιση Η/Υ


Recommended Posts

Γεια σας φίλοι/ες :p εδώ και καιρό σκέφτομαι να αναβαθμίσω το pc μου αλλά είμαι στο δίλημμα (αναβάθμιση GPU, ή αναβάθμιση CPU MOBO) λογικά θα πάω για GPU αλλά θα ήθελα να ακούσω μερικές προτάσεις

 

ΣΥΣΤΗΜΑ:

GPU:7870 FLEX

CPU:i5 3470

HDD: 1TB blue

SSD: ocz agility 3

RAM: 8gb corsair vengeance

MOBO: msi z77 g45m

PSU: corsair rm 750

CASE:ΝΖΧΤ s340

 

budget περίπου 350 ευρώ

 

ευχαριστω εκ των προτέρων

Έγινε επεξεργασία από Αποστολης
Link to comment
Share on other sites

Ερωτηση

Για ποιο λογο να αναβαθμισεις; Τι παιζεις και δε σε καλυπτει η 7870; Υπαρχει κατι αλλο στη χρηση που κανεις και σε ωθει να αλλαξεις κατι απο ολα τα παραπανω;

 

Χωρις να ξερω τι εχεις στο νου λοιπον , παμε παρακατω.

Cpu / mobo δεν πειραζεις εννοειται.

Στην παρουσα φαση στα λεφτα που δινεις, μονο r9 390 ή gtx 970 υπαρχουν. Δε ξερω αν αξιζει, σιγουρα θα παρεις εξτρα επιδοσεις, αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι αξιζει ο κοπος και τα φραγκα. Περιμενε και αλλες γνωμες.

Η δικη μου ειναι: Μεινε οπως εισαι ! 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου , το Unity , ειναι αντιπροσωπευτικοτατο game ΚΑΚΙΣΤΟΥ optimization. Δυο παιχνιδια δεν ειναι λογος για εξοδα. Περιμενε κατι καινουριο , γνωμη μου ειναι να μη βιαστεις :) 

Link to comment
Share on other sites

Ισως οταν θα ερθει η νεα γενια, να μην εχουν μεγαλες αποκλισεις σε τιμες. Εαν υπαρχει καινουρια σε προηγουμενη γενια. Αρα λοιπον τοτε , θα στραφεις σε μεταχειρισμενη , με υπολοιπο εγγυησης, και σιγουρα κερδισμενος θα εισαι :) (μπορεις και τωρα να το κανεις αυτο και να γλιτωσεις καποια φραγκα, αλλα εγω προσωπικα, δε το προτεινω :)  ) 

Link to comment
Share on other sites

εγω θα ελεγα και το αλλο..! 

 

αν ψαξεις σε αγγελιες, θα βρεις πολυ δυνατες καρτες σε πολυ λογικες τιμες, και με εγγυηση.  και μιλαω για 1-2 επιπεδα πιο δυνατες απο την δικη σου..! 

 

7970 -280 -280Χ  με 150-200€..!    μπορεις λοιπον, πουλωντας φυσικα και την δικη σου, με μικρη διαφορα χρηματων, να ανεβεις αρκετα σε δυναμη γραφικων..!!  

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.