tommybertsen Σεπτέμβριος 10, 2015 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2015 Θαρρώ ότι προστέθηκε αργότερα μαν, δεν υπήρχε στην υπογραφή πιο πριν εκτός και αν είμαι τυφλός τελείως 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasNK Σεπτέμβριος 10, 2015 Author #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2015 Θαρρώ ότι προστέθηκε αργότερα μαν, δεν υπήρχε στην υπογραφή πιο πριν εκτός και αν είμαι τυφλός τελείως Έχεις δίκαιο! Το πρόσθεσα μετά! Είχα καιρό να μπω και μετά την αλλαγή software του site δεν είχα ενημερώσει την υπογραφή μου... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Σεπτέμβριος 10, 2015 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2015 Θαρρώ ότι προστέθηκε αργότερα μαν, δεν υπήρχε στην υπογραφή πιο πριν εκτός και αν είμαι τυφλός τελείως Έχεις δίκαιο! Το πρόσθεσα μετά! Είχα καιρό να μπω και μετά την αλλαγή software του site δεν είχα ενημερώσει την υπογραφή μου... Sorry my bad tommy! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasNK Σεπτέμβριος 10, 2015 Author #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2015 Τελικα ειναι το τροφοδοτικο παιδιά. Το εβγαλα το συνδεσα σε αλλο συστημα και δεν ανοιγει. Βρηκα μαγαζι Θεσσαλονίκη που τα επισκευαζει. Το αφησα πριν λιγο και το ελεγξε με το τεστερ και οντως εχει προβλημα. Αυριο θα μου πει αν φτιαχνεται και ποσο κοστίζει. Καινουργιο δεν μπορω να βρω άμεσα. Ολα λενε 3 μερες παραδοση αλλα εχουν 7 χρονια εγγυηση απο οτι ειδα. Το δικο μου ειχε 5 χρονια η οποια δυστυχώς εληξε περυσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Σεπτέμβριος 10, 2015 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2015 Εχει στο eshop 1200ρι και σε καλη τιμη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasNK Σεπτέμβριος 10, 2015 Author #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2015 (edited) Τελικα @@ δεν μπορει να το φτιαξει αυτος στην καλαμαρια. Το ανοιξε λεει και εχει 5 πλακετες η μια κολλημενη πανω στην αλλη. @Lazy dog Να το παρω αυτο που λες; Ειναι αραγε αμεσα διαθεσιμο; Θα φτανουν οι παροχες για το συστημα μου; Εχω 2 7970, 1dvd, 1blu ray, 2 hdd,1 ssd. Αν προσθεσω ενα hdd ακομα θα τον σηκωσει; Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 10, 2015 από KostasNK Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 10, 2015 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2015 βουρ! λεει πολύ, και είναι διαθεσιμο http://www.techpowerup.com/reviews/CoolerMaster/V1200/1.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 11, 2015 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2015 Και σε μεταχειρα μπορεις να πας.... βλεπω διπλα δινουν coolermaster V1000 του κουτιου ...στα 170ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 11, 2015 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2015 Οποτε ελεγε αμεσα διαθεσιμο στο κιτρινο, λαμβανα το προιον σε 1 ή 2 ημερες το πολυ. Δε ξερω αν παιζει ρολο σε ποιο e-shop παραγγελνεις. Βουρ, ειναι απο τα πολυ καλα τροφοδοτικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasNK Σεπτέμβριος 11, 2015 Author #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2015 Το έκλεισα! Σήμερα το απόγευμα θα πεταχτώ να το πάρω... Αυτό έχει μόνο 2 8πινα για κάρτες γραφικών; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 11, 2015 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2015 http://www.techpowerup.com/reviews/CoolerMaster/V1200/3.html εδω φαινεται να λεει τι περιεχει η συσκευασια. Νομιζω οτι εισαι παραπανω απο καλυμμενος με τα παρεχομενα καλωδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasNK Σεπτέμβριος 12, 2015 Author #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2015 Το πηρα χθες! Πολυ ωραιο τροφοδοτικο. Θα προσπαθησω αν προλάβω να το εγκαταστήσω σήμερα ή αύριο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 12, 2015 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2015 Φωτος στο "οι αγορες μας" ; Καλοριζικο και να μη βγαλει ποτέ του προβληματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
looproll Σεπτέμβριος 17, 2015 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2015 Eκτος απο το τροφοδοτικό, που πολύ βιαστηκα αποφάνθηκαν αρκετοί πιο πάνω πλού πιθανό να έχεις πρόβλημα και με την μητρική σου, σε τέοιες περιπτώσεις πρώτα δοκιμάζουμε το τροφοδοκτικό αν εκκινεί μόνο του αποσυνδεδεμένο απο τo υπόλοιπο hardware απλά βραχυκυκλωνοντας με ενα συνδετήρα στο 24 απινο το πράσινο με οποιοδήποτε μαυρο πινακι, αν εκκινήσει τότε μετράμε τις τάσεις του τροφοδοτικού με ενα πολύμετρο να έχουμε απλώς μια εικόνα, μπορεί οι τάσεις να είναι σωστές αλλά ampere να μην είναι επαρκή για να τροφοδοτήσει τον υπολογιστή στην ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ με κεφαλαία για να τονίσω το σπουδαιότερο τεστ σε μια τέτοια διάγνωση είναι αν έχουμε ενα pc όπου ανάβουν τα led παροχής της μητρικής ΑΛΛΑ δεν εκκινεί ΤΟΤΕ αποσυνδέουμε ΜΟΝΟ το 4πινο;h 8πινο 12v καλώδιο παροχής του ρεύματος του επξεργαστή ΑΝ πατήσουμε το power και ανάψει το pc ΔΗΛΑΔΗ φανεί οτι εκκινεί γυρνάνε τα ανεμηστηράκια, και φυσικά κανένα σήμα στην ΟΘΟΝΗ τότε 100% η μητρική είναι καμμένη καθώς έτσι είμαστε σίγουροι οτι χαιρέτησαν τα VRMS και φυσικά χρειαζόμαστε ΑΛΛΗ μητρική ΔΕΝ παίρνει τίποτε άλλοΕτσι εξοικονομούμε χρόνο και χρήμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 17, 2015 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2015 Eκτος απο το τροφοδοτικό, που πολύ βιαστηκα αποφάνθηκαν αρκετοί πιο πάνω πλού πιθανό να έχεις πρόβλημα και με την μητρική σου, σε τέοιες περιπτώσεις πρώτα δοκιμάζουμε το τροφοδοκτικό αν εκκινεί μόνο του αποσυνδεδεμένο απο τo υπόλοιπο hardware απλά βραχυκυκλωνοντας με ενα συνδετήρα στο 24 απινο το πράσινο με οποιοδήποτε μαυρο πινακι, αν εκκινήσει τότε μετράμε τις τάσεις του τροφοδοτικού με ενα πολύμετρο να έχουμε απλώς μια εικόνα, μπορεί οι τάσεις να είναι σωστές αλλά ampere να μην είναι επαρκή για να τροφοδοτήσει τον υπολογιστή στην ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ με κεφαλαία για να τονίσω το σπουδαιότερο τεστ σε μια τέτοια διάγνωση είναι αν έχουμε ενα pc όπου ανάβουν τα led παροχής της μητρικής ΑΛΛΑ δεν εκκινεί ΤΟΤΕ αποσυνδέουμε ΜΟΝΟ το 4πινο;h 8πινο 12v καλώδιο παροχής του ρεύματος του επξεργαστή ΑΝ πατήσουμε το power και ανάψει το pc ΔΗΛΑΔΗ φανεί οτι εκκινεί γυρνάνε τα ανεμηστηράκια, και φυσικά κανένα σήμα στην ΟΘΟΝΗ τότε 100% η μητρική είναι καμμένη καθώς έτσι είμαστε σίγουροι οτι χαιρέτησαν τα VRMS και φυσικά χρειαζόμαστε ΑΛΛΗ μητρική ΔΕΝ παίρνει τίποτε άλλοΕτσι εξοικονομούμε χρόνο και χρήμα Τελικα ειναι το τροφοδοτικο παιδιά. Το εβγαλα το συνδεσα σε αλλο συστημα και δεν ανοιγει. Βρηκα μαγαζι Θεσσαλονίκη που τα επισκευαζει. Το αφησα πριν λιγο και το ελεγξε με το τεστερ και οντως εχει προβλημα. Αυριο θα μου πει αν φτιαχνεται και ποσο κοστίζει. Καινουργιο δεν μπορω να βρω άμεσα. Ολα λενε 3 μερες παραδοση αλλα εχουν 7 χρονια εγγυηση απο οτι ειδα. Το δικο μου ειχε 5 χρονια η οποια δυστυχώς εληξε περυσι... Τελικα @@ δεν μπορει να το φτιαξει αυτος στην καλαμαρια. Το ανοιξε λεει και εχει 5 πλακετες η μια κολλημενη πανω στην αλλη. Τελικα @@ δεν μπορει να το φτιαξει αυτος στην καλαμαρια. Το ανοιξε λεει και εχει 5 πλακετες η μια κολλημενη πανω στην αλλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasNK Σεπτέμβριος 18, 2015 Author #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2015 Τελικα το περασμενο Σαββατο περασα το 1200αρι coolernaster! Το συστημα πάει τέλεια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts