Jump to content



WINDOWS 2003 SETUP ON SCSI HDD


pc-world

Recommended Posts

:039: Καλησπερα.Εστησα ενα p4 3.2 με μια m/b asus c800 deluxe και εβαλα δυο scsi ibm 3200 δισκους επανω με εναν controller adapter 29320.Evω μεσα στο bios τους δισκους τους βλεπει κανονικα, οταν βαζω το cd για να κανω εγκατασταση τα windows 2003 server και οταν φτανει windows starting up setup press f8 κλπ, εκει δε βλεπουν σκληρο δισκο τα win2003 για να συνεχισουνε την εγκατασταση.

Κατεβασα τους drivers του controller απο την adaptec εκανα στην αρχη της εγκαταστασης press f6 insert disk to drive a: ειδε τους drivers της καρτας αλλα και παλι τπτ.

Ξερω οτι το ιδιο προβλημα βγενει στους sata δισκους, μονο που εκει φτιαχνεις τις ρυθμισεις στο bios και τελειωνεις.

Περιμενω απαντηση.

Ευχαριστω PC-WORLD.

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν έχει scsi επιλογή το bios (πράγμα δύσκολο) να ξέρεις ότι οι pci controllers κάνουν boot πρώτοι και ανάλογα με το pci slot που τους έχεις τοποθετήσει. Μήπως έχεις και άλλον controller επάνω σε pci slot με μικρότερο sequence?

Link to comment
Share on other sites

:048: Βλεπωντας οτι η καρτα ειναι adaptec 29320a μπηκα μεσα στο site της adaptec να κατεβασω τους drivers.Πηγα λοιπον ultra320 βρηκα τους drivers, download και.....τιποτα.Υπαρχει ενα αλλο link Microsoft windows 2003 οπου αν μπεις εκει μεσα και πας ultra320 hostraid drivers, επιτελους τα windows server 2003 μπορουν να αναγνωρισουν τους scsi δισκους.

Ευχαριστω παντως για την οποια βοηθεια.Με εκτιμηση pc-world.:024:

Link to comment
Share on other sites

Μα είναι πράγματα τώρα αυτά…

Windows Server 2003 και πρόβλημα με SCSI….

Σκέψου τώρα, δίσκοι που μπαίνουν κατά κύριο λόγο σε Servers να έχουν πρόβλημα με τα drivers!!! micro$oft είναι αυτή…:120:

Αφού βρήκες λύση πάλι καλά…:023:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.