Jump to content

ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ......Σβηνει μονο του....


DVD_GR
 Share

Recommended Posts

amd duron 800 με sdram και via chipset,μετα απο 2-3 λεπτα που ανοιγει το μηχανημα σβηνει η οθονη....και ολα τα αλλα συνεχιζουν να λειτουργουν....

μου το εκανε και στα χΡ και στο linux που ειναι στημενο μεσα...αρα δεν ειναι λειτουργικο...μηπως χαιρετησε το mb ή κανα τροφοδοτικο...???

δεν ξερω μου εχει σπασει τα νευρα...

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν τα βασικά πρώτα ..σκόνη πάνω σε ανεμιστηράκι CPU?

θερμοκρασίες ?

για πες τροφοδοτικό..

προσθήκη πρόσφατα νέου Hardware?

UPS έχεις?

είσαι σίγουρος ότι η κάρτα γραφικών δουλεύει?

Το πρόβλημα βρίσκεται ή στην κάρτα γραφικών ή στην οθόνη!

θα κάνεις το εξής ....μόλις σβήσει η οθόνη θα της κάνεις hard shutdown θα παεριμένεις κανά τεταρτάκι περίπου και μετά ξανάνοιξε την....αν ανοίξει γλίτωσες την κάρτα γραφικών.

Τι ακριβώς κάνεις την ώρα που σβήνει ?

Μήπως καμιά 3d εφαρμογή ?

για πες κάρτα γραφικών και οθόνη

Link to comment
Share on other sites

Για να λειτουργουν τα υπολοιπα ενω σβηνει η οθονη εκει εγκειται το προβλημα.......

Το ασθενες PSU (καλο ειναι να το πολυμετρησεις) σταματα να παρεχει τροφοδοσια στους δισκους κλπ και τοτε υπαρχει κινδυνος να παρει στο Χαρο μαζι του και κατι απο αυτα.....

Επομενως κοιταξε τις συνδεσεις αν π.χ. παταει καλα η καρτα γραφικων ή αν τα βυσματα της οθονης εχουν χαλαρωσει.......

Link to comment
Share on other sites

τα μεταφερα σε πιο σταθερο μερος....μου εκανε αλλο ενα κουφο οτι σταματησε να αναβει η οθονη και εκλεινε η καρτα δικτυο κ ο σκληρος...!!!τα υπολοιπα κουτσολειτουργουσαν...μονο τα ανεμιστηρια ακουγα βεβαια...ΜΗΠΩΣ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ Η MB>???η οθονη παντως ειναι μια χαρα,τη δοκιμασα στο αλλο pc.

Link to comment
Share on other sites

τα μεταφερα σε πιο σταθερο μερος....μου εκανε αλλο ενα κουφο οτι σταματησε να αναβει η οθονη και εκλεινε η καρτα δικτυο κ ο σκληρος...!!!τα υπολοιπα κουτσολειτουργουσαν...μονο τα ανεμιστηρια ακουγα βεβαια...ΜΗΠΩΣ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ Η MB>???η οθονη παντως ειναι μια χαρα,τη δοκιμασα στο αλλο pc.
Για ποιο τροφοδοτικό μιλάμε;
Link to comment
Share on other sites

Nα πω και εγω την γνωμη μου.

Κανε του format:104: :021: !!!!!!!!!!!!!

Στο λεω αυτο γιατι και μενα μου εκανε κατι κουλα και στο τελος εφταιγε το λειτουργικο.Για δες και αυτη την επιλογη.

Link to comment
Share on other sites

Βασικα κανε κατι αλλο. ΑΛλαξε διαδοχικα, καρτα γραφικων, τροφοδοτικο. Αν δεν δουλεψει παλι, μαλλον φταιει η μαμα. Αλλαξε την.

Εγω θα εμπαινα και bios ολα στο default. Πρωτου κανεις φορματ δηλαδη γιατι το ατιμο δεν λεει καθε τρεις και λιγο.

Ελπιζω να βοηθησα. (λιγο εστω)

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω...

και το τελευταιο κουφο που με τρελανε τελειως.....

το jumper του bios reset ειτε το εχεις στη μια ειτε στην αλλη,ειτε το βγαλεις τελειως

απο τη θεση του το μηχανημα ανοιγει κανονικα!!!!!

θα το πεταξω.....

Link to comment
Share on other sites

τα συγχρονα τουλαχιστον με τον jumper στη θεση ρεσετ δεν ανοιγει το μηχανημα,τουλαχιστον στην abit ετσι γινεται...εσυ ξερεις,εγω αν δε βρω λυση θα το καψω απο τα νευρα μου....

Link to comment
Share on other sites

100% δεν ξέρω για τα σύγχρονα, αλλά σε παλιότερα όσα είχα δοκιμάσει άναβαν.

Η μόνη λύση πιστεύω, όπως σου είπαν και οι υπόλοιποι είναι να δεις ένα ένα τα πράγματα αν λειτουργούν

Link to comment
Share on other sites

Μηπως η οθονη σου παιρνει ρευμα απο το τροφοδοτικο?

Το επαθε και ενας φιλος αυτο...βαλτη κατευθειαν στη μπριζα...

Ισως δεν τα σηκωνει το τροφοδοτικο ολα...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...