Jump to content



Είδα φώς και μπήκα ...


Nickman

Recommended Posts

Καλή σας ημέρα και καλός με βρήκατε. :D

Σαν νέοπας και εγώ θα ήθελα την βοήθεια σας στό πρώτο βήμα μου για την υδρόψυξη του μενέλαου. Ο μενέλαος αποτελέιται απο εναν AMD Athlon XP 2800+ (χωρίς oc) Gigabyte 7N400pro 2 και Radeon 9200. Σε πρώτη φάση θα υλοποιηθεί μόνο η ψύξη της cpu και αργλοτερα του chipset και της vga. Μετά απο πολλές ώρες διαβάσματος κατέληξα στο παρακάτω συμπέρασμα.

Αντλία Eheim 1250, ψυγείο απο ford transit, σωληνάκια υψηλής απο το CFB 600 S εχχμμ λάθος .. Tygon ήθελα να πω, block υπό συζήτηση καθώς απίσης και το water tank.

Οσον αφορά την αντλία και τους σωλήνες πιστεύω οτι είναι πλήρως αποδεκτά.

Το προβλημά μου είναι στήν μητρική που δεν έχει τρύπες για κανένα καλό Block και έτσι σκέφτομαι το Silverprop Cyclone Evolution VE/SE αλλά δέν ξέρω κατά πόσο θα μου μπουκώνει την αντλία. Για το ψυγείο τώρα υπάρχει κανένα γνωστό μαγαζί που μπορώ να πάω η θα πρέπει να πάρω σβάρνα την λιοσίων και όπου το πετύχω? (γνωρίζει κανείς τιμή για καινούριο?). Και τέλος για το water tank και τους ανεμιστήρες τι έχετε να μου προτείνετε?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.