Jump to content



Dvd rom Plextor px116


imaginas

Recommended Posts

To είχα αυτό το drive. Καλό. Αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Pioneer είναι ουσιαστικά. Δε θα το ξαναγόραζα. Πόσο μάλλον σε full kit. Το ουσιαστικό ατού είναι το πολύ καλό RMA της Plextor.

Link to comment
Share on other sites

Το 116 και το Pioneer 120 χρησιμοποιουν το ιδιο chipset aka VOS7216 (Via Optical Solutions) αλλα δε νομιζω οτι αυτο αυτοματα το κανει rebadged Pioneer - τουλαχιστον δεν εχω ακουσει εγω οτι χρησιμευουν τα ιδια ακριβως μηχανικα μερη.

Έχει κάποιος αυτό το drive;Αξίζει;Σκέφτομαι να το αγοράσω απο την Disk Impex σε full kitt.
Ειναι καλο drive και το RMA της Plextor ειναι σιγουρα ενα συν, δε θα ηταν ομως η πρωτη μου επιλογη.
Link to comment
Share on other sites

jimmyfox kai hemispasm το εχω και εγω και εκτος απο τον αυξημενο θορυβο δεν εχω καποιο αλλο προβλημα γιατι λετε οτι δεν θα ηταν η πρωτη σας επιλογη?

ο μονος λογος για μενα ειναι λογω τιμης μιας και ειναι ακριβοτερο απο τα αλλα της κατηγοριας του?

Link to comment
Share on other sites

Δε θα ήταν η πρώτη μας επιλογή γιατί είναι το ακριβότερο την αγοράς και δεν προσδφέρει ουσιαστικά κάτι παραπάνω από τα άλλα.

Και πάλι θα πω για το LG μου τα οποίο είναι φθηνό και διαβάζει δισκάκια που το Plextor (και το Pioneer) δε μπορεί.

Και όπως λες κι εσύ.... Θορυβώδες!!!

Link to comment
Share on other sites

Η τιμη ειναι ενας παραγοντας ναι. Περαν αυτου, απλα υπαρχουν drives τα οποια κανουν καλυτερη δουλεια στο ripping, στα ταλαιπωρημενα media και το θορυβο, οπως το LTD166 και το Toshiba1712.

Link to comment
Share on other sites

Το αγόρασα εχθές.Είμαι ευχαριστημένος με το CD RW της ίδιας εταιρείας και ανέλαβα τον κίνδυνο για το dvd rom.Περισότερο θόρυβο απο ένα ΤΕΑC που είχα δεν κάνει.Επίσης το αγόρασα 35 ευρώ μαζί με το power dvd στη συσκευασία.Η εγγύηση όντως είναι πολύ καλή.Μια φορά τη χρειαστηκα και μου αντικατέστησαν το αντιγραφικό εντελώς δωρεάν και χωρίς διατύπωση.Αν δε μου βγει καλό θα πάρω άλλο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.