Jump to content

imaginas

Premium Members
  • Posts

    121
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by imaginas

  1. imaginas

    Ψύκτρα Arctic Freezer 34

    Δόθηκε σε φίλο εκτός ίντερνετ.Αν μπορεί κάποιος διαχειριστής να διαγράψει την αγγελία...
  2. Πωλείται αχρησιμοποίητη ψύκτρα Arctic Freezer 34.Η ψύκτρα είναι εντελώς αχρησιμοποίητη.Αγοράστηκε για έναν AMD Ryzen αλλά δε χωράει στη μητρική μου.Αγοράστηκε αρχές Απριλίου από το Cosmodata και υπάρχει φυσικά και η απόδειξη για την εγγύηση.
  3. Φανατικοί canonakides που είχαν λεφτά για ξόδεμα.Ο επαγγελματίας που ζει από τη δουλειά αυτή έχει ως βασικό κριτήριο τη μείωση του κόστους.Εφόσον κάνει τη δουλειά του με τα μοντέλα που βγάζει η εταιρεία της οποίας έχει φακούς γιατί να αλλάξει εταιρεία;Αντιθέτως κάποιοι ερασιτέχνες με γερό πορτοφόλι ακολουθούν την τεχνολογία πιο εύκολα. Επισήμως δεν έχει καταργήσει το A mount.Στην αγορά αυτή τη στιγμή υπάρχει η A77ii και η Α99ii που αντίστοιχες μηχανές άλλων εταιρειών τις "κοντράρουν" άνετα.Ίσως επιστρέψει στο A mount.Πάντως επισήμως δεν έχει ανακοινώσει ότι το εγκαταλείπει.Τουλάχιστον εγώ δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο.
  4. Δε διάβασα όλα τα σχόλια,αλλά το θέμα με τους επαγγελματίες είναι σύνθετο.Όταν κάποιος έχει επενδύσει πολλά λεφτά για μια γκάμα φακών π.χ Nikon δε θα πάει σε Sony με τίποτα,για να μην ξαναγοράσει φακούς. Έχω μια SLT Sony A77 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Αλλά για Mirrorless δεν το σκέφτομαι καθόλου.Καταρχήν σχεδιαστικά είναι απαίσιες.Αν δε σου αρέσει κάτι δεν το παίρνεις.
  5. imaginas

    Δεν κάνει boot από usb stick!

    Με καθυστέρηση η απάντηση! 1)Ναι,δοκίμασα και τις πίσω και την μπροστά που έχω από ένα πάνελ.Τίποτα... 2)Αν εννοείς format,από τα windows το έκανα. 3)Και στη δική μου έχει αλλά δεν εμφανίζεται η επιλογή του usb. Τώρα έκανα το περιεχόμενο του usb "iso" και το γράφω σε ένα dvd να κάνω από εκεί boot...
  6. imaginas

    Δεν κάνει boot από usb stick!

    Δεν το εμφανίζει το στικάκι...Θα δοκιμάσω αργότερα να το βάλω σε θύρα usb της μητρικής,μήπως γίνεται κάτι με το εσωτερικό usb
  7. imaginas

    Δεν κάνει boot από usb stick!

    Δοκίμασα να το δηλώσω ως USB-HDD που έχει ως επιλογή το BIOS αλλά τίποτα Ναι,το διαμόρφωσα και σε FAT32.Το στικάκι το έφτιαξα μέσω ενός προγράμματος της OCZ το SSD Guru που το κάνει bootable για να γίνει η αναβάθμιση του firmware σε δίσκους που περιέχουν το λειτουργικό.
  8. Έχω έναν Η/Υ 7ετίας περίπου με την κάτωθι σύνθεση: M/B:Gigabyte GA-MA785GTCPU:AMD Sempron 140VGA:On BoardISSD OCZ Trion 100HDD:Seagate 1tbHDD:WD 1tbHUB:Με αναγνώστη καρτών φωτογραφικών μηχανών και usb.Θέλω να αναβαθμίσω το firmware του SSD και δεν μπορώ να κάνω boot από το usb stick.Στο BIOS δε φαίνεται το usb.Τα windows το διαβάζουν,αλλά η μητρική δεν έχει επιλογή να κάνει boot από usb.
  9. imaginas

    Διαφορές από revision σε revision motherboard

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Οπότε θα παραγγείλω μία και ότι μου έρθει.Έκανα συγκριτικό των εκδόσεων και δεν είδα κάτι συγκλονιστικό να διαφέρει,γι'αυτό ρώτησα.Φαντάζομαι ότι η τελευταία revision θα έχει και το τελευταίο bios αλλά οι επεξεργαστές που θέλω καλύπτονται και με την πρώτη version οπότε δεν είναι πρόβλημα. Και πάλι ευχαριστώ. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Οπότε θα παραγγείλω μία και ότι μου έρθει.Έκανα συγκριτικό των εκδόσεων και δεν είδα κάτι συγκλονιστικό να διαφέρει,γι'αυτό ρώτησα.Φαντάζομαι ότι η τελευταία revision θα έχει και το τελευταίο bios αλλά οι επεξεργαστές που θέλω καλύπτονται και με την πρώτη version οπότε δεν είναι πρόβλημα. Και πάλι ευχαριστώ.
  10. Μετά από 16 χρόνια,αποφάσισα να επιστρέψω στο στρατόπεδο της intel.Έχω επιλέξει 2 μητρικές.Το ερώτημα μου είναι ποιες οι διαφορές από revision σε revision.Οι μητρικές είναι οι εξής: Gigabye GA-Z97HD3Gigabute GA-B85 HD3
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.