Jump to content



Είναι μητρική πιθανότατα αλλά πείτε κι την άποψή σας πριν το αυριανό RMA


schumifer1442169067

Recommended Posts

Το απόγευμα το δούλευα και το βράδι δεν ήθελε να ανοίξει. Το έλυσα και το άναβα μετά από κάθε κάρτα που έβγαζα.Εννοείται ότι το βιοσ μηδενίστηκε ,όλα default.Δεν βγάζει κανένα ήχο.Ελπίζω να μην είναι τροφοδοτικό μιας και είναι καινούργιο 350.Με παλιότερο τροφοδοτικό πάλι τα ίδια.Κανένας ήχος .

Υπάρχει περίπτωση να μην είναι ητρική?ΔΕν έχω άλλη να δοκιμάσω.

Link to comment
Share on other sites

Κοιτά , ένας πολύ καλός τρόπος να την ελένξεις είναι να την ξεκινήσεις χωρίς μνήμες ή κάρτα γραφικών όπου και θα αρχίσει να κάνει μπιπς όταν τσεκάρει το υλικό.Αν δεν το κανει μάλλον είναι μητρική.Αν δεν έχεις αλλάξει πρόσφτα τίποτα που θα μπορόυσε να βραχυκυκλωσει την μητρική όπως βίδωμα σε λάθος μέρος ή καλώδιο , υπάρχει και η προοπτική να είναι τοτροφοδοτικό κάτω από τα ανεκτά επίπεδα ποιότητας που χρειάζεται η μητρκή για να ξεκινήσει.Το πιο καλό είναι να δεις αν αναγνωρίζει το λάθος στο υλικό και να την δοκιμάσεις και στο μαγαζί που θα πας.Αλλιως λέμε τροφοδοτικό . Αλήθεια 350W σε τι σύστημα?

Link to comment
Share on other sites

Τα έβγαλα όλα ένα ένα και κάθε φορά άναβα μπας και άκουγα το μπιπ.Τζίφος.Αθλον 2000 ,tv-tuner,fx5200,256/266/cdrom,cdrw,5 fans,floppy,40/ata100.

Το μηχάνημα δούλευε το μεσημέρι ως το απόγευμα οπότε και το έκλεισα. Το βράδι απλά δεν ήθελε να ανοίξει με τίποτα!!!Ούτε άλλαξα τίποτα ούτε το πείραξα μέχρι το βράδι

Link to comment
Share on other sites

Βγαλτο από την μπρίζα για πάνω από 2-4 ώρες και δοκίμασε.

Μάλλον καλύτερα για μια μερα αστο εκτος ρευματος. Καμμια φορά στρώνει. Μου έχει τύχει και μένα μετά απο τσαφ με τους ανεμιστήρες.Μ'ηπως επηρεάστηκε από την ΔΕΗ με τισ κολοανωμαλίες της?

Link to comment
Share on other sites

Δεν είχαμε αωμαλίες στη περιοχή και πιο συγκεκριμένα στο σπίτι.Το 2-4 ώρες το είχα ξεπεράσει κατά πολύ όταν γύρισα το βράδι.Απλά ελπίζω να με καταλάβουν όταν τους πω ότι δε θέλω να μου την αντικαταστήσουν.Θέλω άλλη μάρκα,ή ακόμη καλύτερα πιστωτικό.Τέλος πάντων αυτά δεν ήρθαν ακόμη.Αύριο θα την πάω.Καμμιά άλλη πρόταση?

Link to comment
Share on other sites

Δεν είχαμε αωμαλίες στη περιοχή και πιο συγκεκριμένα στο σπίτι.Το 2-4 ώρες το είχα ξεπεράσει κατά πολύ όταν γύρισα το βράδι.Απλά ελπίζω να με καταλάβουν όταν τους πω ότι δε θέλω να μου την αντικαταστήσουν.

Το είχες βγάλει τελείως εκτός ρεύματος?

:071:

Link to comment
Share on other sites

Μη με πυροβολάς.Ναι.Τους το έδωσα και παρακάλεσα να μου δώσουν πιστωτικό αντί για αντικατάσταση και μου είπαν ότι δεν εξαρτάται από αυτούς αλλά θα το ζητάγανε από την Jetway

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Δεδομένου ότι έχουν παρέλθει δέκα ημέρες από την τελευταία δημοσίευση, χωρίς να υπάρχει εξέλιξη / ενημέρωση από τον χρήστη που "άνοιξε" τη συζήτηση, το θέμα μεταφέρεται στην ανάλογη κατηγορία.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.