Jump to content



mosfet στην ASUS P4C800E-DLX


backgroundman

Recommended Posts

Καλησπέρα, έχω παρατηρήσει οτι στη m/b υπάρχουν 2 θέσεις για mosfet χωρίς να έχει mosfet αριστερά απο τη CPU (πίσω απο τη παράλληλη θύρα).

1. Σε τί χρειάζονται αυτά τα έξτρα mosfet ?? (για σταθεροποίηση η για τον Prescott)

2. Μπορώ να τα προσθέσω εγώ (και αν ναι τι mosfet πρεπει να είναι)

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Νομιζω οτι ειναι θεμα σταθεροτητας! Αν τα βαλεις δε θα εχεις undervoltage λη αυτο θα ειναι πολυ μικρο! Καποιος τα ειχε βαλει αν θυμαμαι καλα! Επισης για να δεις τι mosfet θα παρεις (αν παρεις) να διαβασεις τι λενε πανω τα υπολοιπα που ειναι κοντα! Το μεγεθος τους πρεπει να ειναι το ιδιο νομιζω...

Link to comment
Share on other sites

Αν σου λειπουν ΜΟΝΟ 2 γυρω-γυρω απο το socket, δεν ειναι θεσεις για μοσφετ, αλλα θεση για drivers. (Ουτε εγω καταλαβα, ρωτα τον Hipro). Πισω παντως αν κ 3χει 5 θεσεις κενες, οι 3 μονο ειναι για mosfet.

Στον 3αρη μου, παρατηρησα οτι σε default vcore (1.55) μου ελαχιστοποίησε το undervoltage. Στο CPUz εβλεπα μεχρι 1.425 ενω μετά την επέμβαση, που κ που βλέπω 1.575.

Δυστυχως για να βρεις ειναι δυσκολο. Εγω εκανα κανα 5μηνο να βρω, αλλα τελικα βρηκα απο μια καμμένη.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.