Jump to content



Επειγον! Ποια οι διαφορα αυτων των οθονων;


Hgetis

Recommended Posts

αν πουλας την 959 NF που εχεις φιλε hgetis για να παρεις μια iiyama κανεις μεγαλη βλακεια. δε θα δεις καμια διαφορα. μπορει βεβαια να σκεφτεσαι που να την πακεταρω τη δικια μου για κυθηρα και βαριεμαι.... θα την πουλησω (σε εμενα χε χε) και θα παω μια ολοκαινουρια πακεταρισμενη. καλη σκεψη, δε λεω!!! αλλα ρε συ εκει στα κυθηρα εχω ακουσει οτι εχει πολυ συχνα διακοπες ρευματος (που κρατανε ωρες). τι τον θες τον Η/Υ? θα σου κανω τη χαρη με 500 ευρω να στον αγορασω ολο!!!

ν θες αναβαθμιση οθονης φιλε το μονο που εχω να προτεινω ειναι mitsubishi 22'' με diamontron m2 (m τετραγωνο, οχι Μ3, Μ5, αυτα ειναι κωδικοι BMW!!!).

αν δε θες παλι δυναμη, αλλα θες ομορφια παρε μια 19 TFT EIZO να κανεις τη δουλεια σου (τωρα τα παιδια θα πουνε πολλα λεφτα κανει......... ξερω εγω, εχει λεφτα ο τυπος)!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

@NARSIS

Παυλο ποιος σου ειπε οτι πουλαω το μεγαθθηριο της Samsung (959NF);; Απλα βρηκα μια 451 της iiyama με 60 εβρα και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αντικαταστησω την παλια μου philips 14" που εχω για Dual screen με μια 19"...

Βεβαια το προβλημα με τα κυθηρα οντως υφισταται αλλα σιγα μην σου δωσω ενα συστημα αξιας 1500 ευρω και βαλε με μονο 500.... Αμα θες σου πουλαω τον παλιο Celeron 333MHz με 500Ε!!! Τον θελεις;; :D

ΥΓ. Α και κατι αλλο, ποιος ρε σου ειπε οτι εχω λεφτα;; τα βλεπεις να τρεχουν απτα μπατζακια μου;;! :D

@Greek

Για τις μεγιστες αναλυσεις δεεν ξερω μιας και αποτι λεει πιανει 1280x1024 στα 107Ηz, αλλα για τις USB που δεν με πολυενδιαφερουν αλλωστε υπαρχουν τοσο στην 451 οσο και στην 454!

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον επειδη ειχα την πρωτη και τωρα εχω την δευτερη η απολοιτος ομοιες σε εξοπλισμο και η διαφορα που εχουν ειναι οτι η 451 εχει μεγιστη αναλυση 1920 ενω η 454 εχει 2040 καθωσ και οτι η 454 εχει ποιο νεο καθοδικο με υποστηριξη SuperBrightnes(που ειναι ολα τα λεφτα;) ).

Link to comment
Share on other sites

η 451 εχει 1600χ1280 στα 86Ηζ και μεγιστη στα 1920 x 1440 76Hz... Πανττως με μια συντομη αναζητηση βρηκα οτι η 451 ειναι απο τοτε που πρωτοκυκλοφορησε μονο προβληματικη.... Δειτε:

http://www.neoseeker.com/forums/index.php?fn=view_thread&t=1303

http://www.neoseeker.com/forums/index.php?fn=view_thread&t=6086

Link to comment
Share on other sites

Παιδια εχω και αλλα δυο μοντελα 19" CRT που τα βρηκα σε εξευτελιστικες τιμες...

SONY MULTISCAN E430 (10Ευρω)

Hyundai ImageQuest F910 (6Ευρω)

Ειναι τοσα λιγα τα λεφτα που θα παρω σιγουρα καποια.. το θεμα ειναι πως δεν ξερω ποια απο τις δυο ειναι καλυτερη... (Για μενα δεν παιζει ρολο επειδη λεει SONY--αλλωστε ποτε δεν τις συμπαθθησα)

HELP!!!

Link to comment
Share on other sites

εεε ... συγνωμη....

Ειπες 10 ευρω???

ξεχασες κανα μηδενικο???

Μπορεις να μου παρεις κι εμενα την 430??

Οσο για την διαφορα μεταξυ 451-454, κοιταξε τον σωληνα της 451. Αν ειναι Superbright diamondtron... SB (στην καταληξη) δεν εχουν καμμια διαφορα. Προφανως θα υπαρχουν καποια προβληματα τα οποια και διορθωθηκαν με τα επομενα μοντελα.

Link to comment
Share on other sites

Θα μας τρελανεις ρε συ?????

10ε ολοκληρη ή το καλωδιο μονο! :p

Oσο για τις τρελες αναλυσεις που ανεβαζουν οι Iiyama αστο καλητερα....ειναι ΤΟΣΟ θολη η εικονα που πανω απο 1152 κ 100Hz δεν αξιζει να χαλας τα ματακια σου....

(κατοχος 454)

Link to comment
Share on other sites

και ομως δεκα η μια και έξι η αλλη.... για την iiyama μονο την 451 μπορω να βρω αλλα διαβασα πολυ ασχημες κριτικες στα λινκς που εδωσα παραπανω οποτε την ξεχναω!

Μενω στις δυο: SONY ή HYUNDAI;;

ΥΓ. Α και δεν ειναι μονο το καλωδιο αλλα και η οθονη μαζι!!

Link to comment
Share on other sites

Εχω δουλεψει την sony e400. Και τωρα σε αυτη γραφω. Δεν μου πολυαρεσει. Γεωμετρια πολυ μετρια που δεν συμμαζευοταν σε ικανοποιητικο βαθμο., πεθαμενα χρωματα. Αν την ειχα αγορασει, δεν θα ημουν ικανοποιημενος. Τωρα στην 430 δεν ξερω τι βελτιωσανε! Παρε την 430! Αμα πας να την μεταπωλησεις θα πιασεις ...30 ευρω!! 300% κερδος!!! Παντως πιο πολυ εμπιστευομαι την sony απο την Χιουνται...

και τις 2 δεν μπορεις να τις παρεις και αποφασιζεις μετα ποιαν θελεις??????????

Link to comment
Share on other sites

χμμμ... την χιουνται μπορω να την εχω απο μεθαυριο αλλα την σονυ θα περιμενω καμια βδομαδα....

ρε συ δεεν ειναι ομως να τις παρω και τις δυο!! εγω εχω μια Samsuung 959NF 19" CRT (πολυ κορυφαια--ασυγκριτη!) αλλα θελω αλλη μια για τον αλλο Η/Υ που εχει 14"... τωρα να παρω και τις δυο 19άρες συν μια που εχω ηδη συν την 14άρα συνολο: 3 19άρες και μια 14άρα!!! που θα τις βαλω ολες αυτες;; θα βγω στο τελος εγω να κοιμαμαι στα παγκακια!!!! ;)

Link to comment
Share on other sites

Aν ειναι για τοσο ξεφτηλα τιμες θελω κ γω μια,να την εχω στο σπιτι στι Λαρισα κ να μη χρειαζετε να κουβαλαω κ οθονη οποτε τον κατεβαζω ;)

Ακομα δυσκολευομαι να το πιστεψω ομως!Μονο 10 euros???,πως γινετε αυτο ρε συ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.