Jump to content

Πρόβλημα με MODEM!


Recommended Posts

Ένα περίεργο πρόβλημα παρουσίαστηκε σε ένα pc με ΖΟΟΜ 56Κ σειριακό μοντεμ μετά από αναβάθμιση CPU. Η σύνθεση είναι: ASUS P4C800-E DLX, ATI 9600pro, 2x twinmos DDR400, Winfast TV2000XP, AUDIGY, 2 χ 120 SEAGATE sata και είχε έναν CELERON 2,4 ενώ τώρα έναν P4 3,0/1MB/800Mhz. Μόλις πάει να περάσει ο driver του modem τρώει reboot. Δοκίμασα παλιούς και νέους drivers - φλάσαρα με το τελευταίο firmware - με ή χωρις ΗΤ ενεργοποιημένο - με κάθε πιθανό συνδιασμό σε ρυθμίσεις bios - σε COM1 COM2 σε καθαρή εγκατάσταση ή με τα πάντα περασμένα - με SP1 ή SP2 ή τπτ από τα δύο και ΠΑΝΤΑ REBOOT!!!!! To modem δουλεύει κανονικά σε άλλο pc αλλά και σε αυτό αλλά με standard 56K driver από τα windows. Τί γίνεται ρε γ@μwτ0? :093:

Link to comment
Share on other sites

Τα σειριακά Modem είναι πονεμένη ιστορία για τα WinXP. Όπως και οι παράλληλοι εκτυπωτές.

Δεν είναι ανάγκη να περάσεις τον driver του modem για να σου δουλέψει. Πέρασέ το σαν Standard 56k modem και λογικά θα δουλέψει κανονικά.

Link to comment
Share on other sites

Να πώ και εγώ μια χαζομάρα?Είπες οτι το προβλημα ξεκίνησε όταν αλλαξες CPU.μπάς και έιναι θέμα ρευμάτων η όλη ιστορία?Για δοκίμασε να βάλεις τον παλιό CPU πάνω να πέράσεις drivers Και μετά να βάλεις τον παλιό...(Ιστορία για αγρίους αλλα στην έσχατη των περιπτώσεων δοκίμασέ το.Αν δεν βαριέσαι lol )

Link to comment
Share on other sites

ενας φιλος ειχε το ιδιο προβλημα με το ιδιο μοντεμ σε αθλον.Εκανε ρεσταρτ μολις καλουσε το μοντεμ.Επικοινωνησε με εμαιλ με την ζοομ, του εστειλαν καποιους καινουριους ντραΐβερς και ολα ΟΚ.Τωρα η δικη σου μπορει να ειναι διαφορετικη περιπτωση αφου το μοντεμ με την παλια cpu δουλευε.

Link to comment
Share on other sites

Ποιό είναι το modem που έχεις; Έχω το 2940 v.90 με αναβαθμισμένο bios σε 3940 v.92 και όλα δουλεύουν ρολόι σε winXP SP1 με Barton 2500+. Χρειάζεται μόνο δύο .inf αρχεία ztsrwv.inf, mdmztw2k.inf για να δουλέψει.

Link to comment
Share on other sites

Το modem δουλεύει σαν Standard 56k modem κανονικά. Γιατί όμως δεν δέχεται τον δικό του driver; Δοκίμασα και τελευταίους από το site και κάτι beta που μου έδωσαν από τη ZOOM αλλά τίποτα. Μετά το reboot πετάει πάντα και ένα minidump error.

Link to comment
Share on other sites

Δοκιμασε επισης το εξης:

Αντεγραψε τους οδηγους απο το cd/δισκετα στον σκληρο δισκο, και αντι να κανεις καποιο autorun η εγκατασταση, προσπαθησε να τους περασεις σαν νεο hardware και να τους βρεις απο εκει. (Η απο το device manager)

Link to comment
Share on other sites

Τελικά μετά απο πολύ ψάξιμο στο νετ κατέληξα στο ότι το συγκεκριμένο modem (Zoom V.92 EXT 3049) δεν συνεργάζετε με hyperthreading επεξεργαστές είτε είναι ενεργοποιημένη η επιλογή απο το bios είτε όχι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...