Jump to content



Τι φταίει???


panblock

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά.

Εχω προβλημα με το CD-RW. Είναι ενα SONY CRX220. Παρόυσιάζει ένα περιεργο προβλημα. Δεν μπορω να γραψω cd με το Nero ή το Easy CD Creator. Με το που ξεκιναει η εγγραφη κολλαει. Εγκατεστησα και επεγκατεστησα τα προγραμματα πολλες φορες αλλα τιποτα (εννοειται οτι καθε φορα ειχα μόνο ενα προγραμμα μεσα...). Το παντελως τρελλο ειναι οτι με μπορω να γραψω cd απο τα windows κανονικοτατα!!! Οταν χρησιμοποιω την ενσωματωμενη λειτουργια των windows το γραφει κανονικοτατα :103: Οποιος βρει τι φταιει κερνάω λουκουμακι!!!

χρησιμοποιω Win XP Home (Serv. Pack 2), Sony CRX 220 (firmware 6S0F), ASPI 4.72, Asus A7N8X-X

Link to comment
Share on other sites

Χμμμμ.....βάλε της Adaptech το ASPI και ξαναδοκίμασε. Υπήρχε και ένα προγραμματάκι (tweakxp νομίζω) που απενεργοποιούσε την εγγραφή cd απο τα ΧΡ (σε περίπτωση που αυτή τα μπλέκει).

Link to comment
Share on other sites

Μπααα... Το εχω καιρο τώρα και δεν ειχα ποτε πρόβλημα. Ασε που το Nero ειναι το τελευταιο. Αλλαξα μητρικη και παραλληλα με την καινουργια εγκατασταση των windows xp εβαλα και το Service Pack 2. Μυριζομαι καινουργια "βαλακία" της Microsoft... Για να φταιει η ASUS χλωμο. Καμια αλλή ιδέα?

Link to comment
Share on other sites

Αχαααα...μήπως δεν είναι sp2 official certufied? (lol πλάκα κάνω)...θα σου έλεγα να πειραματιστείς με τα DMA modes αλλά άμα μου λές οτι δούλευε σωστά και οτι γάφεις απο τα XP....μάλλον στα nero-roxio οφείλετε. Αλήθεια που το βρήκες το 4.72, μέχρι 4.71.2 έχω βρεί...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.