Jump to content


ηλίθιο hardware


cosmic

Recommended Posts

Συγνώμη που ποστάρω εδώ αλλά στην κατηγορία με τις δηοσκοπήσεις δεν με αφήνει να ποστάρω.

Η ερώτηση που θέτω είναι η εξής:

Ποια είναι η κατηγορια συσκεύων η και συγκεκριμένα περιφερειακά που σα ς εχουν δημιουργήσει τις μεγαλύτερεςδυσκολίες στην εγκατάσταση η στην ΄χρήση.

Εγώ ψηφίζω modems αφου σε 10 περιπτώσεις οι 5 περίπου με απασχόλησαν τουλάχιστον 1 ώρα για την εγκατάσταση τους.

Τελευτέο χαραχτηριστικό παράδειγμα ένα modem της microcom το οποίο

έβγαζε πεισματικά σφάλμα κάτα την διαρκεια της εγκατάστασης (με drivers από το συνοδευτικό cd πάντα) μέχρι που μετά από 2 ώρες προσπάθειας λειτούργησε τελικά με drivers win95 σε λειτουργικό win98se.

Link to comment
Share on other sites

αν και κατα γενικη ομολογια τα modem ειναι τα πιο σπασ******κα,εγω το προβλημα το ειχα στην winfast 2000/xp.δεν δουλευε σωστα ο installer και καθομουνα 2 ωρες να βρω μεσα στο cd που ειναι το καθενα.winfast PVR,tv,fm tuner κλπ κλπ.

τα βρηκα,την δουλεψα μια εβδομαδα και την εδωσα..

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα, το πρόβλημα με τα modem υπάρχει γιατι τα περισσότερα είναι winmodems, δηλαδή έχουν σε μορφή software (drivers) πράγματα που έπρεπε να έχουν σε μορφή hardware. Κλασσική περίπτωση είναι ο DSP Controller ο οποίος στα winmodem είναι σε software ενω θα έπρεπε να είναι chipάκι στη πλακέτα του modem.

Γι' αυτό υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ασυμβατότητας αρκετών modem με άλλα λειτουργικά εκτος των windows (linux,unix,beos,...)

Link to comment
Share on other sites

Αυτά τα ρημάδια τα modem όντως μου έχουν κάνει την ζωή δύσκολη, είχα ένα diamond εξωτερικό, 100 φορές το είχα εγκαταστήσει, ώρες - ώρες έσβυνε μόνο του και κράσαρε ολόκληρο το pc. Μετά πήρα ένα φθηνό εσωτερικό, είδα και έπαθα να βρω Firewall να του ταιριάζει γιατί όταν πήγενε να κάνει σύνδεση, ή θα έβρησκε κλειστή τη θύρα, ή θα έκανε restart στο pc.... τέλος πάντων με το ZoneAlarm τακτοποιήθηκαν όλα...

Link to comment
Share on other sites

Τα Windows!! Όταν τα έχω στήσει σωστά δεν έχω πρόβλημα με κανένα Hardware.

Θα συμφωνήσω και εγώ με τον Greek.Εάν δεν μπούνε σωστά τα Windows, ΄τοτε αρχίζουνε τα προβλήματα! :070: :070: :070:

Link to comment
Share on other sites

θα συμφωνήσω και γω με τις κάρτες τηλεόρασης. lifeview flyvideo και γενικότερα από ότι είχα δει ισχύει για τις περρισότερες. χάλια υποστήριξη, οδηγοί , software, Και τρελές ασυμβατότητες με γενικής χρήσεως software όπως powervcr. με τους ίδιους οδηγούς και έκδοση του vcr σε μία εγκατάσταση των windows να δουλεύει και σε άλλη όχι με το ίδιο hardware.

.τα Modem εκτός από το ότι πλέον είναι πανφθηνα αν εγκατασταθούν χωρίς πρόβλημα συνήθως δεν παθαίνουν τίποτα μετά. έχω το ίδιο από το 2000 περίπου, το μόνο που έχει μείνει από αναβαθμίσεις.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
Τελευτέο χαραχτηριστικό παράδειγμα ένα modem της microcom το οποίο έβγαζε πεισματικά σφάλμα κάτα την διαρκεια της εγκατάστασης (με drivers από το συνοδευτικό cd πάντα) μέχρι που μετά από 2 ώρες προσπάθειας λειτούργησε τελικά με drivers win95 σε λειτουργικό win98se.

Έχουν μεγάλο πρόβλημα ασυμβατότητας και καλύτερα μακριά. Μη βάζεις τα drivers του CD. Κατέβασε αυτά που έχουν στο site. Αν τώρα είναι τα microcom “/M” εκεί πραγματικά ο Θεός βοηθός.

Αν με ρωτούσες πιο παλιά θα έλεγα και γω τα modems, αυτό όμως μέχρι που συνάντησα την Pinnacle… :030: Όσο καλά και να εγκαταστήσεις τα Windows αν η PC TV Pro πει όχι, τελείωσε ή πας για format ή δεν έχει TV μέχρι την επόμενη εγκατάσταση…

Link to comment
Share on other sites

WinModem φορητού σε Suse Linux 8.1 Μετά από κανένα 10ήμερο συζητήσεων στη λίστα ένα παλικάρι με πληροφόρησε ότι οι οδηγοί για το συγκεκριμένο δεν ήταν δωρεάν-κάτι που το ηξερα - και ότι η SUSE τους είχε αγοράσει και τους παρείχε στα cd της.Και έτσι απέκτησα και ίντερνετ τότε(και ταυτόχρονα ή SUSE έγινε η προσφιλέστερη διανομή για εμένα)

Link to comment
Share on other sites

Συγνώμη που ποστάρω εδώ αλλά στην κατηγορία με τις δημοσκοπήσεις δεν με αφήνει να ποστάρω.

Στην κατηγορία "Δημοψηφίσματα" threads ανοίγονται μόνο από την Διοικητική Ομάδα.

Όμως, στις υπόλοιπες κατηγορίες, έχεις την δυνατότητα να προσθέσεις "poll", κατά την διάρκεια δημιουργίας ενός νέου thread. Πηγαίνεις "New Thread" και στα "Additional Options" πατάς "Post a Poll". :102:

Link to comment
Share on other sites

μεγαλα προβληματα εχω οταν θελω να εγκαταστησω καποια Game controllers οπως gamepads , joysticks οπως το ps pad ! μου ειχε σπασει τα νευρα .

Μια απ' τα ίδια...

Μεγάλο σπάσιμο νεύρων αυτά τα :068: gamepads/joysticks... :075:

Link to comment
Share on other sites

προς orthodox: η καρτα θελει ενα κολπακι για να εγκατασταθει!βαλε το cd και κανε εγκατασταση τους drivers κατα την διαρκεια της εγκαταστασης θα σε ρωτησουν τα win αν θελεις να ψαξουν για να βρουν προγραμμα οδηγησης του υλικου!!πατα οκ αλλα μονο μια φορα!!! μολισ τελειωσει η πρωτη εγκατασταση πατα να συνεχισει η εγκατασταση των win!!!κατα πασα πηθανοτητα το προβλημα δεν θα παρουσιαστει!(εμενα ετσι λυνεται το συγκεκριμενο προβλημα)!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Προβλήματα εγω με μοντεμ και gamepad δεν ειχα, καθως είχα ενα της crypto (εσωτερικο) και απο gamepad εχω το microsoft sidewinder. Και τα 2 έχουν πανεύκολη εγκατάσταση. Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν με το πρώην τροφοδοτικο μου, που έδινε λιγότερο ρεύμα με αποτέλεσμα να μη λειτουργει καλα η κάρτα γραφικών(ΤΙ 4600). Οπότε ψηφίζω ως το πιο σπαστικό hardware τα no-name τροφοδοτικα που και καλά είναι 350 βατ.. ελεος δλδ. Αμέσως μετα κατα τη γνώμη μου ακολουθούν οι TV-Tuners.

Link to comment
Share on other sites

Για εμενα το πιο σπαστικό hardware στην εγκατάσταση είναι οι κάρτες ήχου.Και δεν μιλάω για onboard κάρτες ήχου αλλα για άλλες υλοποιήσεις.βεβαια έχουν βελτιωθεί τώρα λίγο τα πράγματα αλλα η εμπειρία μου λέει ότι όσο πιο επαγγελματική είναι η κάρτα , τόσο πιο δύστροπη!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.