Jump to content

Kαιγομαι με τη mobo!!!Abit VT7


Recommended Posts

Kαλησπερα σε ολους.Διαβαστε προσεκτικα τα παρακατω συμπτώματα και πειτε μου προτασεις για το τι μπορει να φταιει και πως αντιμετωπιζεται!!

Προσπαθησα να στεισω ενα μηχανακι με τα παρακατω εξαρτηματα ολα καινουρια

Μobo Abit vt7,Intel Pentium4 3.0Ghz Prescott,512DDR 400mhz no-name,

Geforce MSI ti4200(metaxeirhsmenh),ΗDD 80GB Maxtor

Aφου τελειωσα τις συνδεσεις(σιγουρα ειναι ολες σωστες),οταν πατησα το power on,το συστημα επαιρνε ρευμα(το λαμπακι της mobo αναμμενο,τα fans cpu και vga λειτουργουσαν) αλλά,η οθονη ενω ηταν αναμμενη δεν εδειχνε τιποτα(στο bios δεν μπορω να μπω.Εκανα clear cmos,εβγαλα την μπαταρια,αλλά και παλι τιποτα.

Δοκιμασα να τα βγαλω ολα,ξεστησα τη mobo,την εβγαλα απο το case,και δοκιμασα να της δωσω ρευμα χωρις μνημες χωρις τις καρτες πανω(χωρις τιποτα τελοςπαντων) αλλά και παλι τα ιδια φαινομενα(μαυρη οθονη).

Λογικα δεν νομιζεται οτι θα επρεπε να κανει καποια beeps(errors) η mobo?

Exω απελπιστει και δεν ξερω τι αλλο να σκεφτώ.Η επιστροφη της με εγγυηση ειναι η τελευταια λυση.Μπορειτε να προτεινετε κατι αλλο?

Μηπως η συγκεκριμενη mobo δεν κανει beeps?(lol)

Link to comment
Share on other sites

Όταν λές ότι τη δοκίμασες εκτός κουτιού , είχες βάλεις όλα τα καλώδια από την μητρική συμπεριλαμβανομένου και του ηχείου? Όταν την ξεκίναγες , άναβαν όλα τα λαμπάκια μαζι όπως και τα cdrom?

Link to comment
Share on other sites

φυσικα ειχα συνδεσει τα καλωδια και για το speaker,τα cd-rom ολα βγαλμενα,λαμπακια απο restart ολα κανονικά,οπως και της μητρικής.Τα beep errors τα εχουν ολες οι mobo?

Link to comment
Share on other sites

ναι αλλά για δες λιγο και αυτο που υπαρχει στο manual της mobo

Supports Intel Pentium 4 socket478 processor with 800Mhz,533 and 400Mhz(for Nortwood only) System Data Bus

ftp://ftp.abit.com.tw/pub/download/manual/english/vt7.pdf

Το manual μπορεί να είναι λίγο παλιό. Κοίτα για κάποιο bios update. Στα περισσότερα bios γράφουν και τα νέα features.

Link to comment
Share on other sites

ναι αλλά για δες λιγο και αυτο που υπαρχει στο manual της mobo

Supports Intel Pentium 4 socket478 processor with 800Mhz,533 and 400Mhz(for Nortwood only) System Data Bus

ftp://ftp.abit.com.tw/pub/download/manual/english/vt7.pdf

To 400MHz Νorthwood only αναφερεται στο οτι δεν παιρνει Pentium 4/Celeron που ειχαν βγει σε 478 εκδοση ετρεχαν σταα 400ΜHz αλλα ηταν 0.18μ Willamete πυρηνες δηλαδη.........

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...