Jump to content

club3d 9600 xt problem ...


MaD
 Share

Recommended Posts

ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Σήμερα άλλαξα μια gigabyte 9600 pro με μια club 3d 9600 xt [ 499/336 ]. Βγάζω ξαναβάζω οδηγούς κανονικά , όλα οκ.

Πάω να τρέξω ένα bench τσουπ runtime error μετά από 5-10 sec και μου κλείνει το bench. Αυτό έγινε σε aquamark 03 kai 3dmark01se.

Έκανα ένα downclock στην κάρτα και τα 5-10 sec γίνανε 15-20 ...

Νομίζετε και εσείς οτι είναι λόγω υπερθέρμανσης ? Η ψύκτρα που έχει πάνω φαίνεται καλή , έχει και στις μνήμες. Να την πάω για αλλαγή ή φταίει κάτι άλλο ?

:093: :093:

Link to comment
Share on other sites

Καταρχην αν σου ειναι ευκολο δοκιμασε τη και σε κανενα αλλο pc πριν την πας πισω και βαλε και ενα φαν να τη φυσαει ετσι για δοκιμη αφου λες οτι μπορει να υπερθερμενεται...

Link to comment
Share on other sites

Ωρε σαν πολλές 9600 δεν ψοφάν τον τελευταίο καιρό? Τι πράγμα είναι αυτό... Σύμφωνώ με τον Βαρελά όσον αφορά τα περί ψύξης. Εάν τα κάνει και σε άλλο pc αυτά πήγαινέ την πίσω.

Link to comment
Share on other sites

ε πόσο παραπάνω να θέλει από μια 9600 προ ..

2000 palomino , 3x256 , dvd rom, dvd-r, 2 case fans, tv κάρτα, live 5.1, modem usb

και έχω chiefteck 360 ...

Link to comment
Share on other sites

α επίσης έχω βάλει sp 2.. το είχα και με την προ.

Βασικά πλέον δεν κάνει runtime error, απλά κλείνει το μπεντσ/παιχνίδι λέγοντας οτι κάτι πήγε στραβά ...

Αντε ρε παιδιά :[ helppppppp

A επίσης η κάρτα αναγνωρίζεται σαν 9600 series , όχι club3d κλπ. Είναι λογικό αυτό για τις club3d ?

Link to comment
Share on other sites

είναι λίγο γελοίο απο μέρους μου που δεν το είδα από την αρχή, ή δεν το σκέφτηκα ..

Έχω αυξήσει το bus από 133 σε 136 (δηλαδή ήμαρτον ...) και επειδή η mobo ανεβάζει και την pci και την agp η κάρτα αυτή είχε πρόβλημα με αυτή την μικρή διαφορά εχώ η gigabyte όχι...

Πολύ ευαίσθητη μας βγήκε...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

γενικως οι ati ειναι ευεσθητες σε αυξομιωσεις στο agp οποτε ειναι καλο να το κλειδωνουμε ακομα και οταν κανουμε πολυ μικρο overclocking!!(το λεω απο δικη μου εμπειρια πανω στο θεμα)

Link to comment
Share on other sites

Ειχα και εγω προβλημα με μια ιδια καρτα και μου πεταγε vpy recover συνεχεις ωσπυ εβαλα του catalyst 3.8

και εγω ειχα προβλημα με την 9600προ λυθηκε με τους omega

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...