Jump to content



9600xt clocks


MaD

Recommended Posts

Πόσο έχετε πάει την 9600 χτ ? η club 3d πήγε στο atitool 610/415 !!!! οπότε την έβαλα 580/390 και είναι κυριλέ ...

αλήθεια αυτή η ψύκτρα που έχει πως θα βγεί ? τα κλιπάκια βγαίνουν αλλά και πάλι δεν κουνιέται..

Link to comment
Share on other sites

Βρε MAD.....μια χαρά είσαι. Βελτίωσε την ψύξη σου στον πυρήνα και στις μνήμες, φάσαρε στα 600/400 και θα είσαι μια χαρά. Πιο πάνω μόνο score σε bench θα βλέπεις να ανεβαίνουν.

Link to comment
Share on other sites

Λογικα θα ειναι κολλημενη με την παστα.. μου χει συμβει σε καρτες γραφικων, ειδικα αν η ψυχτρα πιανει και τις μνημες (κολλαει γερα). Προσπαθησε να την τραβηξεις προσεκτικα και θα ξεκολλησει λογικα.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά ένα ξέρω να σας πω. Είχα πάρει μια 9600XT της 3dclub προ 3μήνου, στο μήνα πάνω αντιλαμβάνομαι ότι η κάρτα αρχίζει και κανει κολλήματα στα παιχνίδια μετά από κάποια ώρα, θερμοκρασία λέω, όταν κοίταξα την καρτα καλύτερα βλέπω το ανεμιστηράκι της σπασμένο και σφινομένο πάνω στην ψύκτρα (οταν την αγόρασα ηταν μια χαρά). Η βλακεία μου ήταν ότι αντι να την επιστρέψω (σιγά μην την πέρναν πίσω βέβαια) βγάζω το χαλασμένο ανεμικτηράκι πάνω από την ψύκτρα και κοτσάρω πάνω ένα άλλο μεγαλύτερο. Απο τότε η καρτα ποτε δεν ξαναδούλεξε σωστά.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.