Jump to content



Εχω ένα περίεργο πρόβλημα


gto234

Recommended Posts

Δεν βρήκα κατάλληλη κατηγορία,και γι'αυτό ποσταρω εδώ.

Ακούστε ενα κουφό:απο τότε που έβαλα το dvd-rw (NEC 3500A) πριν μια βδομάδα σε εντελώς άσχετες τυχαίες στιγμές ακούω έναν περίεργο θόρυβο απο τα ηχεία.Σαν να πειράζει π.χ. κάποιος το βύσμα και κάνει θορύβους.

Άλλα κουφά που έγιναν απο τότε:

1.Μια φορά ενώ έγραφα cd κόλλησε ο Η/Υ τελείως και δεν κουνούσε ούτε το mouse.ΔΕΝ μου το είχε ξανακάνει πρίν αυτό.

2.Βάζω ένα γραμμένο dvd στο dvd-rom(sony ddu 1612) και πάει να το διαβάσει,κολλάει ο κέρσορας του mouse,μετά απο λίγο ξεκολλάει.Το βάζω στο nec,τα ίδια,δοκιμάζω άλλο dvd,τα ίδια.

3.Μου καίει ένα cd το nec με write error απο το nero.ΔΕΝ είχα κάψει ποτέ cd με το cd-rw(LiteON) με αυτόν τον τρόπο δηλ να μου πετάξει στο άσχετο error την ώρα που έγραφε.

Πιστεύα οτι όλα αυτά οφειλόταν στο οτι το βύσμα της τροφοδοσίας του dvd-rw δεν έκανε καλή επαφή επειδή κατα λάθος δεν το είχα σπρώξει τελείως μέσα.Το βάζω τέρμα μέσα τέλοσπάντων και δεν μου το ξανάκανε.Πρίν λίγο όμως ξαναακούω αυτόν τον περίεργο ήχο απο τα ηχεία!Α,και το κάψιμο του cd μου το έκανε αφού είχα "φτιάξει" το βύσμα.

Τέλος να πώ οτι είχα κάνει φορμάτ αφού το πήρα και έβαλα τους τελευταίους via4in1 και drivers για την κάρτα ήχου.

Εσείς τι λέτε,υπάρχει περίπτωση να φταίει το NEC,οι νέοι drivers της via ή της κάρτας ήχου;Υπάρχει περίπτωση οι περίεργοι ήχοι να οφείλονται στο NEC;

Link to comment
Share on other sites

Και εγω το Nec 3500A εχω και μου δουλευει μια χαρα...

Το SP2 το εχεις περασει?

Γιατι το SP2 με παλια εκδοση του nero πεταει κατι σφαλματα και σου ζηταει να κανεις update.

Παντως το Nec θεωρειται απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο DVD recorder

Link to comment
Share on other sites

Εβαλα προηγούμενη έκδοση των drivers για την κάρτα ήχου και δεν το έχει κάνει από τότε.Εβαλα και τους προηγούμενους via 4in1 που δεν είχα κανένα πρόβλημα και έχει μέρες να το κάνει.Πιστεύω οτι ήταν θέμα drivers τελικά.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.