Jump to content

CmoS

Premium Members
  • Posts

    2.171
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.306 Εμφανίσεις προφίλ

CmoS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Γνωρίζει κανένας κάποιο μαγαζί ή κάποιος που να νοικιάζει για 1-2 μερες εξοπλισμό;
  2. CmoS

    Προβλήματα μετά την εφαρμογή πάστας; Τι φταίει;

    Μ´αρεσει που ζητάτε και εντυπώσεις...
  3. CmoS

    Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο TheLab.gr!

    Καλοτάξιδο το v3! Θα πάρει λίγο καιρό να το συνηθίσω βέβαια τόσα χρόνια στο παλιό... Είμαι και από τους τυχερούς με τα 2 account btw...
  4. μην επιχειρήσεις να ξεκινήσεις δικαστική διαμάχη με αυτα τα επιχειρήματα γιατι μετα απο 2 χρονια το μονο που θα έχεις κερδίσει είναι ένα πιο ελαφρύ πορτοφόλι κατά 1000ευρω. εκ πείρας. ένταξη στο μητρώο και blacklist τους αριθμούς τους. Εμένα τουλάχιστον το 2ο με έχει γλυτώσει από πολλά τηλ τα πρωινά από κάτι αέρηδες (edit: αεριτζήδες καλύτερα) (wind)
  5. CmoS

    Projector που να παιζει powerpoint files

    Dell Mobile Projector - M115HD εδω εισαι...στα 450€
  6. CmoS

    Projector που να παιζει powerpoint files

    Υπαρχουν αρκετοι με usb/sd θυρα... ποσα € δινουν ομως ξερεις?
  7. ε και τι δηλαδή? Πάλι μισές δουλειές βλέπω:whistling
  8. CmoS

    TEC-WC cooling εν έτη 2014

    Τι θυμήθηκα τώρα... μαθήματα από τους μετρ της ψύξης, eleven, unseen... Εναλλακτικός τρόπος ψύξης. Chiller με peltier(tec).
  9. Θα συμφωνουσα 100% αν το εβλεπα γραμμενο πριν 2 χρονια. Πλεων μετα απο αυτα που εχω δει εγω με την δικια μου εμπειρια ειναι οτι ειναι καρα-ελεγχομενο απο πολυ λιγα ατομα. ( ουτε θεμα για ανωνυμια επισης αφου ολοι θελουν να παρουν ζεστο ρευστο στα χερια τους και οχι νουμερα σε ηλεκτρονικο πορτοφολι )
  10. Θα αργησει να σκασει. αμα δεις τι επενδυσεις εχουν γινει απο ξενους καταλαβαινεις που παει το πραμα... Απλα αυτο που γινεται ειναι οτι αυτος που εχει και ξεφορτωνει σε μια τιμη παταει σε αυτον που μπαινει τοτε και ελπιζει να ξεφορτωσει σε μια μεγαλυτερη κτλπ κτλπ. Δεν ειναι καινουρια μεθοδος...η βασικη θα λεγα κιολας οταν αγοραζεις και πουλας χρημα. Αν περιμενεις να πουλησεις μακροπροθεσμα στο μπαμ το εχασες το παιχνιδι απο τωρα. Σχετικα με Mining εχει πεθανει για BTC (τουλ για οποιον δεν εχει γεμισει ενα δωματιο asic ηδη) αλλα μια χαρα παιζει ακομα για LTC μιας που με asic δεν μπορεις. Οποιος το βλεπε παντως χαμενος δεν εχει βγει.
  11. Παιζει να εχεις παρει πτυχιο αμα περιμενεις τοσο
  12. Δεν ειναι σωστα κεντραρισμενη με την lg:nono: η βαση παντως μια ζωη εκει...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.