Jump to content



εγγραφή σε dvd στο pc απο καμερα JVC GR-DVL520


sofos1442169074

Recommended Posts

ο αγαπητος θειος μου εχει την εν λογω καμερα και μου ανεθεσε να του παραγειλω ενα pc με το οποιο,περα απο τις stadar εργασιες, θα μεταφερει τα home videos που τραβαει με την καμερα στο pc, με σκοπο να τα γραφει σε dvd(και προφανως να τα παιζει στο επιτραπεζιο dvd του..).φανταζομαι η μετατροπη θα γινεται με το software της καμερας..

του εχω στησει ενα συστηματακι με p4 3,0GHz,socket 478,(τετοιο cpu ζητησε ,τετοιο του εβαλα..),μνημη 1γιγα και αναρωτιεμαι τι μητρικη και τι vga να του βαλω..

χρειαζεται μητρικη με firewire κτλ,η vga πρεπει να εχει καποια συγκεκριμενα χαρακτηριστικα για την παραπανω επεξεργασια video και συνδεση με την καμερα?

τι αλλο πρεπει να προσεξω?

Link to comment
Share on other sites

δεν ξερω το μοντελω της καμερας, αλλα υποθετω οτι ειναι ψηφιακη και εχει firewire

χρειαζεσαι λοιπον firewire εισοδο, ασχετο απο που θα τη βρεις: μπορει να εχει ενσωματωμενη η μητρικη, αν οχι αγοραζεις μια εξτρα pci καρτα με firewire και κανεις τη δουλεια σου.

Η καρτα γραφικων δεν παιζει κανενα ρολο στην επεξεργασια video

υπαρχουν ειδικες καρτες (pci) για hardware επεξεργασια video αλλα κοστιζουν τοσο πολυ που απευθυνονται σε επαγγελματιες και οχι σε χομπιστες.

Ενας γρηγορος επεξεργαστης και αρκετη μνημη θα κανουν τη δουλεια, και απο οτι βλεπω εισαι καλυμενος.

Βαλε του και μια καλη μητρικη 865-875 (αφου θελει σωνει και καλα σοκετ478) για να εκμεταλευτει στο επακρο cpu και μνημη και θα ειναι ενταξει.

Απο εκει και περα, ορεξη και χρονο (και φαντασια) να εχει να ασχολειται με τα προγραμματα επεξεργασιας :003:

Link to comment
Share on other sites

νομίζω ότι από μνήμη k cpu είμαι ok και με την MSI MICROSTAR 865PE NEΟ2-PFISR που έχει και firewire θα είναι κομπλέ ο μπάρμπας..

του βάζω και μια gigabyte 9550 128MB,128bit να παίζει και κάνα πάκμαν η μικρή ξαδερφούλα μου και καλορίζικο..

thanks man

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.