Jump to content

sakattack1442169065

Premium Members
  • Posts

    2.773
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

sakattack1442169065's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. sakattack1442169065

    Πλαίσιο και μελάνια @work...

    και η ΗP εχει πλεον ξεχωριστα τις κεφαλες απο τα μελανια? εχω χασει επεισοδια. εγω παλια ειχα ΗΡ μονο και μονο για αυτο το λογο. επαιρνα @work και μολις βουλωνανε τα πηγαινα στο Πλαισιο και μου τα αλλαζαν με καινουργιο. Ζητημα να τελειωνα μελανι, ολο με τις αλλαγες δουλευα... Και φυσικα ο εκτυπωτης δεν παθαινε τιποτα γιατι η κεφαλη ηταν πανω στο μελανι. Μετα που μεταναστευσα ομως, τερμα τα πλαισια, τερμα και οι ιστοριες για αγριους με μελανια και μπουρδες. εψαξα και βρηκα laser εγχρωμο που να παιρνει και φτηνα κινεζικα toner και το ζητημα εκτυπωσεις εληξε πλεον για μενα. με 2 λογια, μακρια απο Epson, μακρια απο inkjet το θεμα μου θυμιζει την ιστορια με τις οθονες TFT, τα ms και την αποκριση 10κατι χρονια πριν. εγω με laser της πλακας και εκτυπωνω φωτογραφιες πολυ καλυτερες απο οτι εκτυπωνα με inkjet. ειναι θεμα χρονου να περασει και η μεγαλη μαζα στους laser, οι τιμες εχουν πεσει πολυ. απλα οι εταιρειες κρατανε ακομα με νυχια και δοντια τους inkjet δινοντας τους τζαμπα με μεγαλη χασουρα, διοτι κερδιζουν πολλα απο τα μελανια και ο πολυς κοσμος δεν καθεται να σκεφτει τι ισχυει και τι τον συμφερει.
  2. sakattack1442169065

    SDRAM chip specs !!!

    Τασο, θα γραψεις και για RDRAM ή ειναι πονεμενη ιστορια? :033: α καλα, εσυ μην παραπονιεσαι, εισαι πολυ νεοπας, EDO RAΜ προλαβες? :033: αλλα για να σου φυγει καθε στενοχωρια, να δες εδω το πρωτο μου memory upgrade, 512KB "fast" ram για amiga 500, πηγαινες στο αστρονομικο 1ΜΒ :030:
  3. sakattack1442169065

    AMD Radeon R9 280X - Tahiti XTL Revision

    μιλαμε για καινουργια καρτα. γιατι να δωσει καποιος 300Ε για 280x και οχι 400Ε για την 290 ? "πεταμενα" θα πανε τα 300 οποιος θελει οικονομια, καλυτερα μεταχειρισμενη 7970, οποιος εχει να τα σκασει, καλυτερα 290
  4. sakattack1442169065

    Post your desktop!!

    μας την ειπες για το kubuntu σου και το desktop στα 7 :033:
  5. sakattack1442169065

    Post your desktop!!

    o schumifer και το κουμπουντου του φταινε :033: (click on)
  6. Δυο ακομα θεματα: Μπορεις πολλες λειτουργιες να τις ενεργοποιησεις μεσω τηλεφωνου! πχ, εισαι στην κρεββατοκαμαρα με το λαπτοπ και συνειδητοποιεις οτι το WLAN ειναι ΟFF. Αντε να σηκωνεσαι να πας στο σαλονι να πατησεις το κουμπακι... Κανενα προβλημα, σηκωνεις το τηλεφωνο, πατας ενα κωδικο και εισαι οκ !!! Τελος, μερικες επιδοσεις απο Ρ2Ρ >200 συνδεσεις και 600ΚΒ/sec καλα δεν ειναι?
  7. κοιταξα το manual και λεει ναι υποστηριζει FAT & FAT32 μαλιστα λεει μπορεις να βαλεις hub και να συνδεσεις εκει πανω διαφορες usb συσκευες ! Ειτε 2 αποθηκευσης και 1 printer, ειτε 3 αποθηκευσης Αν δεν εχουν τροφοδοσια δικη τους, δεν πρεπει να τραβανε πανω απο 500mA
  8. Μade in Germany ολα (για την ακριβεια 3 περασαν απο τα χερια μου, ενα απλο fon annexB, ενα 7140 annexB κατα λαθος, και ενα 7140 annexA για το 2play)
  9. Ευχαριστω! ειπα να κανω τον κοπο γιατι 1 χρονο τωρα εχω μεινει υπερ-ευχαριστημενος με το απλο fon και τωρα που πηρα και το ασυρματο, εχω μεινει εκπληκτος απο τις ευκολιες.
  10. Τελος, βλεπεις Event Log για τα παντα, πληροφοριες για cpu % , καταναλωση, γραμμη, κλπ ρυθμιζεις το info λαμπακι να δειχνει οτι θες, βαζεις password, κανεις save σε αρχειο τις ρυθμισεις σου και μετα restore κλπ κλπ κλπ Σε μενα αποτελει τη μοναδικη συσκευη για τηλεφωνια και δικτυο, ενσυρματο και ασυρματο, μικρο και κομψο, με πολυ ευκολες ρυθμισεις για τα παντα. Απο μονο του ειναι ενας λογος για να παρει κανεις DSL απο τη HOL ή τη vodafone.
  11. Μπορεις να δεις αν εχεις εκτυπωτη επανω, αν εχεις usb stick με ρυθμισεις προστασιας/δικαιωματων Για το WLAN ρυθμιζει τα παντα. Βλεπεις ποιος ειναι συνδεδεμενος, αποκλειεις καθε νεα συνδεση, εχει προεπιλεγμενο το WPA2 με password που ειναι γραμμενο στη συσκευη και στο εξωφυλο του συνοδευτικου cd, ωστε ακομα και ο ασχετος να ειναι απο την αρχη προστατευμενος. Ρυθμιζεις την ισχυ του wlan (πχ εγω το βαζω στο 25%), καθως και το usb wlan stick & surf για αυτοματη ρυθμιση των υπολογιστων σου (οχι οτι χρειαζεται).
  12. Εκει που οντως δινει ρεστα ειναι στο Voip. Σε δικη σου γραμμη μπορεις να κανεις οτι θελεις με voipbuster, voipdiscount, evoice κλπ και να ρυθμιζεις ποτε και πως θα γινεται η καθε κληση, ειτε με αυτοματα dialing rules, ειτε αν βαλεις ενα extention πρωτα απο την κληση πχ *121# . (Στο 2play της ΗΟL βεβαια, αυτα δεν τα αφηνει η ΗΟL) Εχει Call List, Tel Book, Call Diversion, Call Blocking... Τελος εχει και υπηρεσια αφυπνισης!
  13. Eχει αναλυτικες πληροφοριες της γραμμης, και ρυθμιση για το port forwarding ωστε να μην μπλοκαρει το firewall τα διαφορα P2P. Eπισης, για ακομα μεγαλυτερη ασφαλεια, "ριχνει" αυτοματα τη συνδεση οταν δεν χρησιμοποιειται.
  14. Το FRITZ!Box Fon ειναι το Voip dsl modem router που δινει η HOL Στην ασυρματη εκδοχη του ειναι το WLAN 7140 http://www.avm.de/en/Produkte/FRITZBox/FRITZ_Box_Fon_WLAN/index.html Ειχα και τα δυο και αποφασισα να κανω μια παρουσιαση γιατι ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τις πολλες λειτουργιες και την ευκολια στη χρηση. Το ασυρματο εχει επιπλεον ενα USB port για print server ή για usb storage ή για το (extra) Fritz!wlan usb stick που το αγοραζεις και το βαζεις εκει, αποθηκευει τις ρυθμισεις του ασυρματου δικτυου και μετα το βαζεις σε οποιο PC θες και τις περναει και εκει αυτοματα. Εγω δεν το χρειαστηκα για το laptop παντως. Το αλλο πολυ καλο που εχει ειναι ενα κουμπι για αμεσο on/off του wifi (επισης υπαρχει και αντιστοιχη επιλογη στο web interface). Eιναι αυτο διπλα στην τροφοδοσια. Τελος εχει 2 θεσεις για τηλεφωνα, που στο 2play εξυπηρετουνται αποκλειστηκα απο την τηλεφωνια της HOL, ενω αν εχεις γραμμη οτε τα ρυθμιζεις οπως θες (μπορει να καλεσεις και μεσω οτε και μεσω voip)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.