Jump to content



Ερωτηση για 64μπιτα windows


fortenick

Recommended Posts

Θα ηθελα να μου πειτε την διευθυνση για να κατεβασω τη beta εκδοση του λειτουργικου.Επισης αν ειναι ευκολο να μου πειτε και τι οδηγους χρειαζεται για να λειτουργησουν.Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Ερωτηση κρισεως.Εστω και ΒΕΤΑ, αξιζει να τα βαλει καποιος που εχει Α64?Δεν με πειραζει που θα ειναι ελαφρως πιο αργα στα παιχνιδια (ειναι?),αλλα αν ειναι πιο γρηγορα (εστω και για λιγο) σε καθημερινη (desktop) χρηση, τοτε με ενδιαφερουν.Τα ''χρησιμα'' προγραμματα (office,zip,rar,winamp κτλ) και τα παιχνιδια (doom3,hl2,pirates,pro evo4,nfsu2 κτλ) τρεχουν κανονικα?

Kαμμια ασυμβατοτητα εχει παρουσιαστει? (που να αξιζει την αναφορα εννοειται).

Και τελος, για ποσο καιρο διαρκει η beta εκδοση?

Sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα με τρωει ο ...Α64 μου!

Link to comment
Share on other sites

για τα παιχνιδια θα σε γελασω καποια παιζαν καποια οχι , τα ζιπ κλπ τρεχουν κανονικα, τα ειχα βαλει πολυ παλια , ιουνιο νομιζω και ειναι αρκετα γρηγορα και νομιζω πιο σταθερα απο τα ΧΡ τα απλα

Link to comment
Share on other sites

Τα παιχνίδια τρέχουν άψογα, υπάρχουν beta drivers που λειτουργούν καλά και για Ati και για Nvidia. Η τελευταία leaked έκδοση στο net είναι η 1289 ( RC1 ) και μάλλον είναι και αυτή που δίνει η Microsoft. Οπτικά είναι ίδια με τα XP Professional πλέον και λειτουργικά έχει τεράστιες διαφορές από την πρώτη beta. Το μόνο βασικό που λείπει είναι οι Aspi drivers για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις προγράμματα εγγραφής cd/dvd. Σε γενικές γραμμές περισσότερο σταθερά από την 32 bit έκδοση και έχουν την αίσθηση "άνεσης" που έχουν γενικά τα κλάσης 2000 - 2003 λειτουργικά και μεγαλύτερη ταχύτητα, ειδικά στο browsing.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.