Jump to content



Συνδεση Laptop με Μini Disc μηχανημα...


grbl

Recommended Posts

Καλησπερα...Εχω εναν γνωστο ο οποιος ασχολειται με την μουσικη στο pc δλδ κατεβαζει mp3s,τα γραφει σε cds k μετα σε mini discs...κανει "συλλογη" απο cds,εχει καπου στα 2000 cds...τα περισσοτερα αγορασμενα....Ωστοσο η απορια του ειναι αν μπορει να συνδεσει το laptop του με ενα μηχανhμα mini disc που φυσικα τα γραφει κιολας,ωστε να κατεβαζει mp3s και να κανει επιλογη κ να τα γραφει κατευθειαν στο mini disc...Δλδ να αποφευγει το σταδιο που τα γραφει σε cd!Τι χρειαζονται για αυτο?Καλωδια,καρτες ηχου κτλ.

Link to comment
Share on other sites

Προφανως για να τα γραφει σε cd το mini disk ειναι απτα παλια που δεν εχουν θυρα usb Αυτο που κανω εγω ειναι να συνδεω με ενα καλωδιο (και στις δυο ακρες καρφι ) δεν θυμαμαι πως λεγεται το βυσμα , την εξοδο της καρτας ηχου και την εισοδο του mini disk . Πατας το recording και οτι mp3 παιζεις το γραφει !! :038:

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχως περιμενεις .Δες το σαν ιεροτελεστια . Βαζεις το cd καθεσαι, το απολαμβανεις ξεχωριζεις τα κομματια και παραλληλα το γραφεις . ( δεν συνισταται για τους ανυπομονους !!!!! )

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί, αν θέλει να αγοράσει ένα NetMD (πέφτουν οι τιμές λόγω των νέων Hi-MD), να το συνδέει με ένα usb και να παιρνά τα τραγούδια του πολύ γρήγορα και αμέσως. Ειδικά για laptop είναι η ιδανικότερη λύση, διότι οι κάρτες ήχου τοu laptop είναι για κλάματα και βάζουν αρκετό θόρυβο (στα περισσότερα τουλάχιστον).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.