Jump to content

lefteriz

Premium Members
  • Posts

    2.544
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by lefteriz

  1. lefteriz

    Καινούργιο PC build + Οθόνη.

    κ 'γω με game boy την έβγαζα μέχρι το γυμνάσιο... καλώς κακώς έχουν αλλάξει οι εποχές...
  2. lefteriz

    Καινούργιο PC build + Οθόνη.

    Καλήσπέρα! Γι' αυτό αγαπάω thelab, σταθερή αξία Παιδιά... πρόκειται για παιδάκι 8 χρονών. Τωρα πχ παιζει Μινεκραφτ σε λαπτοπ. Οπότε δε τρελαινόμαστε και πολύ. Κάτι "καλό "στα λεφτα του, και όσο πιο futureproof θα μπορούσε. 32αρα 1440p νομιζω ειμαστε οκ. μη πεσει σε FHD. και η AOC με 75Hz στα 200 ευρώ δεν φαίνεται άσχημη. ή την αλλη AOC στα 300 ευρώ, θα δούμε... Θα δω τις προτάσεις και θα επανέλθω παιδιά αναλυτικά, σας ευχαριστώ πολύ όλους!!!
  3. Καλημέρα! Θα στηθεί ένας υπολογιστής μαζί με οθόνη. Να αρχίσω από το budget το οποίο είναι γύρω στα 1100-1200 ευρώ, που περιλαμβάνει tower και οθόνη, καθόλου περιφερειακά. Γενική χρήση, παιχνίδια με Normal settings, δεν πάμε σε ultra high ? . Κάτι Normal για τα λεφτά του, και όσο πιο futreproof γίνεται ( AMD ;; ). Προτείνετε μου γενικά κομμάτια και θα δω καταστήματα, ιδανικά θα γίνει αγορά από ένα κατάστημα (ακόμα καλύτερα Θεσσαλονίκη), και σε περίπτωση προβλήματος να επιστραφεί εκεί, μιας και θα είναι μακριά από μένα. Οθόνη σίγουρα να είναι 32''. με μια γρήγορη ματιά είδα αυτήν την AOC.
  4. lefteriz

    Assassin's Creed Odyssey

    Ωραία ευχαριστώ! Ε θα τα πιάσω σιγα σιγά, τώρα που τελείωσα το RDR2 ( απίστευτο παιχνίδι) για full map cleaning δε νομίζω ( ήδη έχω 140ωρες στο main game) ... ?
  5. lefteriz

    Assassin's Creed Odyssey

    Το παιχνίδι το τερμάτησα πριν πολλούς μήνες χωρίς τα DLC.... Τα πήρα πριν καιρό σε καλή τιμή αλλά δε τα έπιασα ακομα, ψιλό βαριέμαι είναι η αλήθεια αλλά θέλω να δω και τα καινούρια μέρη. Το legacy of the blade λέει τίποτα;;; Να πιάσω κατευθείαν το Ατλαντίς ;;;; Πόσες ωρες στο περίπου παίρνει το καθένα;; Καθαρά τα main story @DEADLAZARUS ;;;; ο πλέον ειδικός μετά το φοβερό review
  6. lefteriz

    Αλλαγή μπαταριών σε APC Back-UPS 1400VA

    Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Μόλις έβαλα 2 x 9Ah τελικά , φορτίζει κανονικά τώρα, και από αύριο θα το συνδέσω και με τον υπολογιστή.. Ναι, εύκολη η εγκατάσταση σχετικά, λίγο μπελάς να ανοίξει αλλα οκ.
  7. Καλησπέρα. Έχω το παρακάτω UPS: APC Back-UPS 1400VA700W AVR 230V BX1400U-GR | Line Interactive UPS | Msystems WWW.MSYSTEMS.GR Κατηγορία - Line Interactive UPS - Προϊόν - APC Back-UPS 1400VA700W AVR 230V BX1400U-GR | Msystems Και ξαφνικά άρχισε να σφυρίζει και το Led για replace battery είναι κόκκινο. Δε θυμάμαι πότε το αγόρασα πρέπει να κοιτάξω, το έχω κάτι χρόνια.. αυτό βλέπω φοράει: Battery Type: Maintenance-free, sealed lead-acid battery, leak proofBattery Size: 12 volt, 7.2 Ah x 2 Ποιες μπαταρίες προτείνετε να πάρω; Να είναι της APC;; Τέλος, δε γίνεται να απενεργοποιήσω το σφύριγμα τουλάχιστον μέχρι να έρθουν οι καινούριες;; Το κλείνω τελείως, και όταν το ανοίγω ξανά σφύριγμα.. Προς το παρόν το έβγαλα εκτός τελείως. Ίσως απ το πρόγραμμα της APC; δεν το έχω συνδεδεμένο με USB
  8. lefteriz

    To Raspberry Pi τρέχει Quake 3 με πάνω από 100 FPS!

    Πάμε ρε raspberry δυνατά ? αν θυμάμαι καλά, έπιανα γύρω στα 100+ fps με Geforce2 MX και AMD Athlon (thunderbird) 900Mhz πάνω σε μητρική QDI Kinetiz 7 .... τι χρόνια.... ?
  9. για να καλύψουν τo overhead 50/5 -> 55/5.5 100/10 -> 110/11 200/20 -> 220/20 αύξηση έχουν και οι καμπινάτοι ADSL από 24/1 πήγαν 27/2.7
  10. lefteriz

    Δράση SFBB με επιδότηση

    Κατάλαβα. Οπότε είναι αποκλειστικά για FTTH. Δυστυχώς έχω nova και συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμα, αλλά το πιο πιθανό να το σπάσω νωρίτερα για να βάλω ftth μιας και η nova δεν μπορεί να δώσει. Η διεύθυνση μου είναι στο πρόγραμμα sfbb κανονικά.
  11. lefteriz

    Δράση SFBB με επιδότηση

    Οι νέες καμπίνες που βάζει ο ΟΤΕ, είναι αποκλειστικά για FTTH ή θα δουλεύουν και παραδοσιακά σαν VDSL ;; γνωρίζει κανείς; ειναι σαν αυτήν, και όλες έχουν μπροστά G και 3ψηφιο νούμερο
  12. lefteriz

    Οι αγορές μας..!!

    Ωραιο το Keyboard. αλλα το λαϊκ πηγαίνει στο Nokia 7110 ? τι φοβερή συσκευή.
  13. lefteriz

    Ποτε θα γίνω μάνα εγώ; (ParentLab)

    Συμφωνώ με τον αποπάνω 11 μηνών η μικρή μας ... και είναι σε μια κατάσταση, να μην ξέρει τι θέλει... γυναίκες σου λέει μετά ?
  14. Έτσι είναι. Κι εδώ Δράμα πχ, πάντα έρχεται το δέμα στο στην πόρτα μου, την μέρα άφιξης στο τοπικό κούριερ.. είτε ACS, είτε ελτα κουριερ κλπ.. Που και που συμβαίνουν διάφορα ευτράπελα αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.
  15. lefteriz

    Δράση SFBB με επιδότηση

    Εδώ στη γειτονιά μου, τον τελευταία καιρό έχουν ανοίξει όλα τα φρεάτια στη μέση του δρόμου και περνάνε σωλήνες... επισης μπηκαν αρκετά ΚΑΦΑΟ στην περιοχή. μπήκα τυχαία στο sfbb σημερα και λεει ότι "Η διεύθυνση που δηλώσατε περιλαμβάνεται στις περιοχές όπου θα προσφέρονται SFBB υπηρεσίες, αλλά ακόμη δεν υπάρχει καμία διαθέσιμη προσφορά. Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε στη δράση και να εκδώσετε το κουπόνι συμμετοχής σας." Εννοείται πως γράφτηκα και περιμένω... ελπίζω πριν το 2021 να κουμπώσω Τώρα ειμαι με VDSL NOVA συνδεση με ΑΚ και πιανω γυρω στα 40mbps..
  16. lefteriz

    31η Μαρτίου: Παγκόσμια ημέρα backup

    ενδιαφέρον. σε ποια εταιρία;;
  17. lefteriz

    Metro Exodus [15 Φεβρουαρίου 2019]

    Έχει το season pass που περιλαμβάνει 2 DLCs με αυτόνομες ιστορίες.
  18. lefteriz

    το Σούπερ Φλασάκι!!!

    Ψάξε για boot iso του Sergei Strelec... Έχει τα πάντα
  19. lefteriz

    ΝΙΚΗΤΕΣ Χριστουγεννιάτικου Διαγωνισμού

    άλλος ένας για το Αϊντα.... που να έρθω;;;
  20. lefteriz

    επεξεργασια βιντεο

    δες και το shotcut. Πολυ καλό free και open source. https://www.shotcut.org/
  21. lefteriz

    Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2019 TheLab.gr - 4η Εβδομάδα

    Καλή χρονιά κι από ένα νέο μέλος!! ??
  22. lefteriz

    Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2019 TheLab.gr - 2η Εβδομάδα

    Καλά Χριστούγεννα.!!! ?
  23. lefteriz

    Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2019 TheLab.gr

    e-mail εστάλη! Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά Καλές γιορτές εύχομαι σε όλους , με υγεία!!
  24. lefteriz

    Red Dead Redemption 2

    MSI RTX2080 και vulkan. με DX12 στις αρχές είχα δοκιμάσει και είχα σχεδόν τα ίδια νούμερα.
  25. lefteriz

    Red Dead Redemption 2

    Γενικά τρέχει αρκετά καλά με το τελευταίο patch... γύρω στα 70-80fps σε 1440p τα περισσότερα ultra, δεν εχει κρασάρει καθόλου όσο έχω παίξει, γενικά είναι πολύ σμοοθ. έχει δρόμο βέβαια ακόμα, αλλά και πάλι είναι απόλαυση
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.