Jump to content



HIS 9800XT


saiko

Recommended Posts

Καλή μάρκα είναι. Έγινε γνωστή για τις pre-installed AS ψύκτρες στις ΑΤΙ. Κάνει και αυτή όπως όλες οι εταιρίες που πουλάνε ΑΤΙ, χρήση των ΑΤΙ pcbs κάνοντάς τες απο άποψη επιδώσεων "τυπικές υλοποιήσεις". Άμα θέλεις να αγοράσεις ΑΤΙ γενικά στο μοντέλο που σ ενδιαφέρει, πάρε το φθινότερο.

Και την 9800ΧΤ ξέχασέ την εκτώς και αν στην δίνει κάποιος μεταχειρισμένη σε πολύ καλή τιμή.

Link to comment
Share on other sites

@saiko

H κλασικές αττάκες που θα πέσουν στο τραπέζι είναι "πάρε 6600GT" και "βάλε άλλε x και πάρε 6800LE/GT/ULTRA!"....εγώ στην θέση σου, άμα μπορούσα να παζαρέψω την τιμή για την ΧΤ στα 220-230 αυτή θα έπερνα κι ας ήτανε παλαιολιθικής εποχής. Άμα σου κλοκάρει και καλά...θα την ευχαριστιθείς. Πέραν του ψυχολογικού "είναι ξεπερασμένη" δεν βλέπω κάτι άσχημο πέραν των 250€.....για καινούργια ούτε λόγος φυσικά.

Link to comment
Share on other sites

@Albatron86

Φίλε albatron86 δεν κάνει τίποτα. Μπορούσες να μου απαντήσεις και εσύ με Π.Μ. για να μην χαλάσουμε το thread του παιδιού. Εν συντομία : μια χαρά είναι για τα χρήματά της. Πήγαινε και ρίξε μια ματιά απο κοντά κυρίως να δείς τι ψύξη έχει διότι της AGP ήταν άθλια και στο site του Πλαισίου είχαν νομίζω φωτογραφία απο την PCI-X...!!! Άντε βγάλε άκρη. Τα υπόλοιπα στο thread σου :).

Link to comment
Share on other sites

λοπον εγω έχω μια His 9600pro και την χαιρομαι...σε default ρυθμήσεις με default ψυξη το καλοκαιρι μου έκανε κουλα τυπου : μαυριζε η οθόνη, κρασαρε το συστημα οταν την ζοριζα με κατι unreal2004 ... οσπου εβαλα μια φανα ΣΠΙΤΙΟΥ να βαραει πανω και εκοψαν τα προβλήματα...τωρα χειμώνας και δεν έχω κανενα προβλημα απολύτως! Τι να πω...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.