Jump to content


Τα φωτα σας λιγο...


Evolution_R

Recommended Posts

Εκανα μια προσπαθεια για ενα light ο/c στον Preshott μου.

Μεχρι τα 3.9 ηταν σταθερος και δεν ειχα προβλημα οταν ανεβασα το fsb στα 223 δηλαδη στα 4.0 και πηγα να τον ξεκινησω δεν ετρεχε τα Windows.

Τον εσβησα και οταν πηγα να τον αναψω δεν αναβε...προσπαθησα να βρω τι φταει αλλα δεν βρηκα εκανα reset mobo αλλα τιποτα μετα απο κανα 10λεπτο προσπαθειων αναψε..τι εφταιγε?

Και κατι αλλο πως ακριβως χρησιμοποιω τον διαιρετη και πως μπορω να κανω τις μνημες να δουλεψουν 1:1 ?

Στα 3.9 οι συχνοτητα τους ηταν στα 290Mhz ειναι καλο αυτο?

Εχω αεροψυξη (ακομα...) την Artic Cooling 7.

Link to comment
Share on other sites

64C δεν νομιζεις οτι ειναι λιγο ΠΑΡΑ πολλα?! Full load ελπιζω! Το πριμε θελει παραπανω ωρα να το τρεχεις. Εγω το τρεχω για 2-3 ωρες minimum τωρα που ειμαι σταθερος πια! Για διαιρετη δεν ξερω sry.

Link to comment
Share on other sites

To οτι δεν σου ξεκινούσε οφείλεται μαλλον στο ότι χρειαζόταν μερικά volts ακόμη. Επίσης προφανώς το σύστημά σου δεν είναι σταθερό μ'αυτές τις ρυθμίσεις. Θα σε συμβούλευα να κατεβάσεις το fsb τουλάχιστον από 215 και κάτω για να είναι σταθερό χωρίς αύξηση στα volt(επειδή έχεις υψηλές θερμοκρασίες καλύτερα μην αυξήσεις το ρεύμα). Όσον αφορά τον πολλαπλασιαστή μπορείς να τον ξεκλειδώσεις από το bios αλλά αλλάζει μόνο προς τα κάτω(από 18 και κάτω στην περίπτωσή σου) και αφού οι μνήμες σου είναι 533 δεν έχει πολύ μεγάλη αξία να τον αλλάξεις. Ο διαιρέτης βρίσκεται στο bios αλλά μάλλον δεν γράφεται σαν divider και ούτε οι ενδείξεις του είναι της μορφής 1:1 κλπ. Ψάξε για την φράση Dram Frequency. Eκεί έχεις μάλλον 3 επιλογές: 400 , 533 , 600 ( με 200fsb)

Αν εννοείς 290x2=580 , είναι λογικό αλλά αν εννοείς 290 σκέτο αυτό είναι κακό γιατί μάλλον οι μνήμες σου δεν πάνε παραπάνω με αυτές τις συνθήκες

Πάντως διάβασε τους οδηγούς του site πριν κάνεις οτιδήποτε.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.