Jump to content



9700 pro tv out


Dr.who

Recommended Posts

Καλησπερα.

Εχω μια καρτα 9700 pro με εξοδο για την tv , s-video.Συνδεεται κανονικα στην τηλεοραση αλλα δειχνει ασπρομαυρα.Εχω δοκιμασει διαφορες ρυθμισεις αλλα τιποτα.Yπαρχει περιπτωση να ειναι αποκλειστικα θεμα της τηλεορασης που δεν δειχνει εγχρωμα?Πως μπορω να βεβαιωθω γι'αυτο?

Link to comment
Share on other sites

Κάπου πρέπει να πας να πεις στον οδηγό της 9700 ότι η τηλεόρασή σου είναι PAL και όχι NTSC. Αυτό το έκανες; Εμένα οταν μου είχε συμβεί αυτό, έτσι έλυσα το πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Περίεργο το βρίσκω, δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που μπορεί να φταίει εκτός από το καλώδιο. Αν δε σου κάνει κόπο δοκίμασέ τη και με άλλη τηλεόραση για να σιγουρευτείς

Link to comment
Share on other sites

Το ιδιο προβλημα εχω κι εγω!Δοκιμασα μαλιστα σε τρεις τηλεορασεις αλλα τιποτα το προβλημα παραμενει.Παλιοτερα ομως στο μηχανημα το δικο μου (τωρα ειναι στου αδερφου μου κι απο τοτε εχει αυτο το προβλημα) εδειχνε κανονικα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.